Προς το περιεχόμενο

xathikan to dvd kai dvd-rw apo to pc!!!

wiimaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο επαθα και εγω σημερα μετα απο εγκατασταση ενος προγραμματος το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται και μετα την απεγκατασταση

μεσα sto device manager Τις βλεπω τις συσκευες αλλα με ενα κιτρινο θαυμαστικο και στα προπερτιεσ των συσκευων γραφει αυτο παρακατω

"Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)"

εχω κανει unistall kai jana intsall alla ta idia

καμια ιδεα??

• Moderators
Δημοσ.

Ωχ ειναι να μην αρχισουν τα conflicts...

Κανε ενα φορματ να γιανεις. :) (ετσι γραφεται??)

Δημοσ.

Τα καλώδια της τροφοδοσίας τα άλλαξες; Δες μην είναι στο BIOS δηλωμένες οι θέσεις τους ως none (βάλτο auto). Αλλιώς αποσύνδεσε το ένα από τα 2 drives και ξαναδοκίμασε...

Δημοσ.
Τα καλώδια της τροφοδοσίας τα άλλαξες; Δες μην είναι στο BIOS δηλωμένες οι θέσεις τους ως none (βάλτο auto). Αλλιώς αποσύνδεσε το ένα από τα 2 drives και ξαναδοκίμασε...

εγω με το ιδιο μαλλον προβλημα το ελυσα πριν λιγο ετσι

Find "UpperFilters" and "LowerFilters" (and "UpperFilters.bak" "LowerFilters.bak", if they exist) value under the following key in the registry, and delete it:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Quit Registry Editor.

Reboot.

NOTE: You might need to reinstall any CD recording apps you have, if they start to not work completely, after doing this

Δημοσ.

An den ta blepeis sto bios mporeis na deis kalodiotainies kai trofodosia, isos kai kamia rym8isi, dokimase na to baleis auto (an den einai), kai h poio kali lisi einai na ta dokimasis se ena alo pc, ta upper kai lower filters 8a epezan an ta win mporoysan na doyne ths siskeyes.

Δημοσ.
diladi esy file mou vrikes ta "UpperFilters" and "LowerFilters" (and "UpperFilters.bak" "LowerFilters.bak" kai ta diegrapses kai ola ok???

ναι αλλα με την προυποθεση οτι εχουμε το ιδιο προβλημα ,διαβασε το μηνυμα που μου βγαζει εμενα (code 19)και αν σου βγαζει το ιδιο κανε αυτο που εγραψα και θα εισαι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...