kostelo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω το ups mustek powermust 800 usb και το εχω συνδεσει στη σειριακη θυρα, γιατι δεν εχω πολλες usb και δε θελω να θυσιασω ακομα μια. Αναζητω ενα προγραμμα για τη διαχειριση του ομως εκτος του αρχαιου winpower που ειχε μαζι του. Κι αυτο γιατι οποτε εγκαθιστω αυτο το προγραμμα, σε καθε εκκινηση του υπολογιστη μου πεταει απο 2 φορες στιγμιαια ενα παραθυρο σα τη γραμμη εντολων και τρεχει το net.exe και το ipconfig.exe. Αυτο δεν ειναι παντα προβλημα αλλα πολλες φορες κολλαει το παραθυρο net.exe και θελει 2-3 λεπτα να ξεκολλησει και να μπει στο desktop. Θεμα ιου δεν τιθεται γιατι εχω σκαναρει τα παντα με nod, kaspersky, adaware, spybot. Εξαλλου αν το απεγκαταστησω σταματανε τα popups στην εκκινηση. Υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα για την απλη διαχειριση του ups που απλα να τσεκαρει αν κοβεται το ρευμα και να κλεινει μονο του το pc? (Εκτος και του ενσωματωμενου των XP γιατι οποτε το προσπαθησα ποτε δε δουλεψε.) Ευχαριστω.
coolman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Πάρε το καινούριο winpower http://www.ups-software-download.com/winpower.htm
kleidokratwr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Κοίταξα στο site αλλα δεν αναφέρει τίποτα για καμια συγκεκριμένη μάρκα; Προφανώς κάνει για όλες ε; Το χει δουλέψει κανένας να μας πει αν είναι καλό για το 600ρι MGE μου;
coolman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Είναι το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που έχεις αλλά η πιο νέα έκδοση.
kleidokratwr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μα δεν έχω το WinPower αλλα το Personal Solution Pack της MGE. Απλά θέλω να ξέρω αν το χει δουλέψει κανένας για να μου πει αν κάνει.
kostelo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Thanks για το winpower. Το εβαλα και ειναι πιο καλο τελικα και δε κανει κολλημα στην εκκινηση οπως το παλιο. Απλα ειχε να κανει update παρα πολυ καιρο νομιζω. Φιλε kleidokratwr δοκιμασε το και λογικα θα το δεχτει και εσενα αν το χεις συνδεσει σε καποια σειριακη θυρα το ups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.