_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Εχω VLC,Media Player Classic,WinAmp,και μόνο με τον τελευταίο έχω βρει να μένει σταθερό το μέγεθος του παραθύρου όταν αναπαράγω video(δεν θέλω full όμως) Εχετε βρει κάποια επιλογή στους άλλους δύο players,γιατί εγώ έφαγα τα μάτια μου..
dll.hal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 vlc :Preferences->video,κατω δεξια, advanced option,zoom μεγαλωσε το οσο θες,παιξε και με τα video width(πλατος), video height(υψος),ολα με -
Sam235 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 vlc :Preferences->video,κατω δεξια, advanced option,zoom μεγαλωσε το οσο θες,παιξε και με τα video width(πλατος),video height(υψος),ολα με - wmp 11 : τραβηξε τον πανω κατω,με το ποντικι κανε τον οπως θελεις, κλειστον και μετα θα εμφανιστει στις διαστασεις που τον αφησες. Νομίζω ότι το ίδιο γίνεται και με τον Media player. Sam.
dll.hal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι το ίδιο γίνεται και με τον Media player. Sam. μολις το δοκιμασα.με τον classic δεν γινεται...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τελικά γίνεται με την επιλογή "Zoom video",απλά είναι προκαθορισμένο το μέγεθος,και όχι όπως στο WinAmp που το φτιάχνεις εκείνη την στιγμή. Πάλι το λάμα έδωσε ρέστα! Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.