Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Υπαρχει κατι σαν τα usb stick αλλα με firewire εξοδο ???? Πηρα ενα επιτραπεζιο dvd recorder το Lite on HD-A760GX και εχει τετοια εξοδο.Θελω να γραφω ενα βιντεο απο το pc και να το βλεπω στο lite on . Γινεται ????Ευχαριστω.:-|
Arkassa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Καλημέρα Γιάννη, μάλλον εννοείς "Firewire", αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Καλημέρα Γιάννη,μάλλον εννοείς "Firewire", αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω. Ναι αυτο εννουσα.Ευχαριστω.
poscaman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 η μονη αναφορα στο ιντερνετ που βρηκα ειναι αυτη. τα γερμανικα μου τα εχω ξεχασει τα περισσοτερα,εψαξα ομως την εταιρεια αυτη αλλα δεν βρηκα το φλασακι πουθενα.υποθετω οτι δεν εχει βγει ακομα στην παραγωγη
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω...Εχω δει και κατι μικρους δισκους σε μεγεθος (δεν ξερω ως τους λενε) που νομιζω οτι εχουν τετοια εξοδο.Ξερει κανει κατι ...Θα μπορω να κανω αυτο που θελω ???
HellasVagabond Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Αποσο ξερω μονο η OCZ εχει σε beta σταδιο flash με firewire...Αποτι λενε θα το εχουν λανσαρει μεχρι τελος του χρονου.
gerontas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιάννη, ίσως μια θήκη 2.5 θα εξυπηρετούσε καλύτερα για τη δουλειά που το θες. Εχω μια Akasa κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά κι οι προτάσεις της Chronos ή της Vipower δείχνουν επίσης ενδιαφέρουσες. Ενας δίσκος 60 GB / 2.5" έχει γύρω στα 50 Ευρώ, αλλά μπορείς να πετύχεις μεταχειρισμένο 10-40 GB από αναβάθμιση laptop σχεδόν τζάμπα. Με την ευκαιρία: Καλορίζικο το LG. Μήπως η firewire που έχει δουλεύει και σαν έξοδος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιάννη, ίσως μια θήκη 2.5 θα εξυπηρετούσε καλύτερα για τη δουλειά που το θες.Εχω μια Akasa κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά κι οι προτάσεις της Chronos ή της Vipower δείχνουν επίσης ενδιαφέρουσες. Ενας δίσκος 60 GB / 2.5" έχει γύρω στα 50 Ευρώ, αλλά μπορείς να πετύχεις μεταχειρισμένο 10-40 GB από αναβάθμιση laptop σχεδόν τζάμπα. Με την ευκαιρία: Καλορίζικο το LG. Μήπως η firewire που έχει δουλεύει και σαν έξοδος; Ευχαριστω φιλε μου.Ιδεα δεν εχω αν δουλευει και σαν εξοδος...Πολυ καλη η προταση σου.
lostson Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Έχω βρεί μόνο καλώδιο με την μία ακρη usb και την άλλη firewire
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Έχω βρεί μόνο καλώδιο με την μία ακρη usb και την άλλη firewire Σοβαρα ??? Που το βρηκες ?????
grigas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιάννη μήπως θα ήταν πιο απλό να πάρεις ένα επανεγγράψιμο dvd-rw και να κάνεις έτσι την δουλειά σου? είσαι σίγουρος ότι το dvd σου θα διαβάζει οτιδήποτε αρχείο από το fw? πιθανώς να το έχει μόνο για σύνδεση με ψηφιακές βιντεοκάμερες
HellasVagabond Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Βασικα το μεγεθος ενος stick δεν συγκρινεται με εναν 2.5 , ουτε και το βαρος. Τωρα αν θελει να μεταφερει δεδομενα 40gb+ τοτε ενας 2.5 ειναι καλυτερη λυση. Απο την αλλη με τις τιμες των Flash να κυμαινονται 60ευρω στα 4gb δεν νομιζω πως ειναι κακη λυση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιάννη μήπως θα ήταν πιο απλό να πάρεις ένα επανεγγράψιμο dvd-rw και να κάνεις έτσι την δουλειά σου? είσαι σίγουρος ότι το dvd σου θα διαβάζει οτιδήποτε αρχείο από το fw? πιθανώς να το έχει μόνο για σύνδεση με ψηφιακές βιντεοκάμερες Αυτο ειναι ενα προβλημα που δεν ξερω τη λυση του φιλτατε μου !!!!Πειραματα κανουμε...
poscaman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 μηπως να δοκιμαζες με καποια απλη εξωτερικη θηκη για οποιονδηποτε σκληρο αν μπορεις να την βρεις δανεικη απο κανα φιλο,καποιον ξερω γω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 μηπως να δοκιμαζες με καποια απλη εξωτερικη θηκη για οποιονδηποτε σκληρο αν μπορεις να την βρεις δανεικη απο κανα φιλο,καποιον ξερω γω... Κι αυτο καλη προταση.Αν βρω καποιον με δισκο με τετοια εξοδο θα δοκιμασω.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.