Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Παιδια, μια φιλη μου εχει το Creative MUVO V200 256MB mp3 player, και ηρθε εδω και σβησαμε αρκετά τραγουδια (γιατι ειχε μολις 2ΜΒ ελευθερη μνημη), για να περασουμε άλλα. Αφου λοιπον τα σβησαμε, παω να περασω τα νεα, και μου λεει "δεν εχει χωρο". Οπα λεω, παω και βλεπω τον διαθεσιμο χωρο, και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ο ιδιος, δλδ 2MB. Λεω, οκ, δεν θα εχουν σβηστει, κατι θα εχει παιξει. Βγαζω το Mp3, κλεινω το PC, αναβω το Mp3, και τι να δω... τα αρχεια που ειχαμε σβησει δεν υπηρχαν. Λογικο λεω... Αναβω το pc παλι, βαζω το MP3, και ξανα τα ιδια... ελευθερος χωρος 2ΜΒ. Παω μεσα, και τα αρχεια που ειχαμε σβησει δεν υπηρχαν!! Που πηγε ο χωρος????? Μετα εσβησα αλλο ένα, και ο διαθεσιμος χωρος, οπως οφειλε αλλωστε, αυξηθηκε. Δλδ σαν να ειχε ''κολλησει" και παρολο που διαγραφαμε αρχεια δεν ελευθερονοταν χωρος.... Μετα ξεκολλησε, αλλα αφου ειχαμε χασει περιπου 100ΜΒ.... και δεν ειναι λιγα αν αναλογιστει κανεις οτι το Mp3 ειναι 256αρι.... Ξερει κανεις τπτ, και πως διάλο θα τα επαναφερουμε, γιατι εκτος απο την εθνικη, μου την εσπασε και αυτο χτες πολυ!! Σημ: Το συστημα αρχειων του mp3 ειναι FAT (oχι FAT32, ουτε NTFS).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μαλλον πολλά ζηταω.... Ετσι κι αλλιως ειναι σπανιο να τυχει κατι τετοιο, εμενα πρωτη φορα μου τυχαινει! Και επειδη με αφησε μα$^%κα ειπα να ρωτησω εδω.
S2Katana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Επειδη επαθα το ιδιο και εγω με εναν εξωτερικο 80αρη δισκο(εσβησα 4gb αρχειων και μετα παλι επιαναν χωρο αλλα χωρις να εχει τιποτα μεσα) μονο με Scan Disk και μετα φορματ καταφερα να επαναφερω τον χαμενο χωρο.
Vagos_46 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 οπως τα ειπε ο S2Katana,μετέφερε όλα τα mp3 στο pc κανε ενα φορμάτ στο creative και είσαι έτοιμος!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Κι εγω το σκεφτηκα, αλλα με το φορματ δεν θα σβηστει και το "λειτουργικο" της creative, που ειναι απαραιτητο για να δουλεψει το MP3? Επισης, αποκλειω την αλλαγη firmware, γιατι το καινουριο δεν σε αφηνει ν α γραψεις απο το ραδιο.. Εψαξα στο site της creative και δεν βρηκα backup ή τελοσπαντων κατι με το οποιο μπορώ να επαναφερω το mp3 της φιλης. Ευχαριστω παντως παιδια
S2Katana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Mεσα στο manual του Creative εχει συνηθως οδηγιες για το πως να κανεις φορματ χωρις να καταστρεψεις το structure του mp3.Εχω και εγω Creative και ειχε κατι οδηγιες.Πχ θελει φορματ μονο σε FAT32, αν θυμαμαι καλα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ωχ... τοτε σωθηκαμε! (θα ψαξω να το βρω online το manual γιατι δεν παιζει να υπαρχει ακομα). Ευχαριστω και παλι! Θα ενημερωσω εδω.
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 GeorgeMan, αν θυμάμαι καλά από το δικό μου Jukebox 2, τα Creative έχουν ένα Maintenance Mode το οποίο σου εμφανίζει μενού με κάποιες λειτουργίες συντήρησης και επιδιόρθωσης για το filesystem. Κρατώντας πατημένο ένα πλήκτρο (δες manual), το συνδέεις στη USB και σου εμφανίζει το μενού...
cassidy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Κρατώντας πατημένο ένα πλήκτρο (δες manual), το συνδέεις στη USB και σου εμφανίζει το μενού... Το κουμπί play.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Eυχαριστω πολυ παιδια!!!! Θα το δοκιμασω οποτε μπορώ (ειμαι αρρωστος), και θα σας πω! :) :) :) :)
grigas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 έχω ένα Muvo TX FM 512 και του έχω κάνει άπειρα φορματ μέσα από το My computer. μην ανησυχείς δεν χάνεται το λειτουργικό του έτσι. δεξί κλικ, φορμάτ και θα είσαι έτοιμος. παρεπιπτώντως με αλλαγή fw το δικό μου απέκτησε και μεγαλύτερη ένταση στον ήχο.
arxaggelos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 to firmware den svhmetai, einai se diaforetiko partition mesa sto Mp3. egw exw akrivws to idio (MuVo V200), me 1gb, eixa thn idia aporia kai to ekana format mono otan me diavevaiwsan apo to multirama oti an svhstei tha mou dwsoun allo (dld htan apolyta sigouroi). telika, pragmati, DEN svhsthke kai doulevei mia xara.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παιδια... still αρρωστος, μολις γινω καλα θα την καλεσω να δουμε τι θα γινει... Ευχαριστω παντως ολους σας.
arxaggelos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 perastika file. kai se esena kai sto Mp3..:-o
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Ακριβως αυτο που λες εγινε arxaggelos....! Εφτιαξε και το mp3, αλλά και εγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.