smilefreeware Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Είχα μια GeForce 2ΜΧ 400/64ΜΒ χάλασε το ανεμιστηράκι και είπα να πάρω μια χωρίς ανεμιστήρα GeForce 6200 AGP γιατί μου τη δίνει ο θόρυβος. Την είδε με την μια και ολα καλά δούλευαν. Μόλις όμως άνοιξα Divx με media player ή ταινία με power dvd κόλλησε. Με το ζόρι κατάφερνα να κάνω task kill και να επαναφέρω το pc. Από software υποθέτω να μπλέξανε κάποιοι drivers. Τι κάνουμε ? Αν μου πείτε για απεγκατάσταση, θέλει κάποιες κινήσεις συγκεκριμένες ? Από hardware δεν κατέχω. Μπορεί να είναι χαλασμένη ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Πριν την βαλεις απεγκατεστησες τους drivers της παλιας???
smilefreeware Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Οχι. Οπότε τώρα τι κάνουμε ? Edit : Πάω να φτιάξω καφέ και έρχομαι . Να πούμε και καμιά λαλακία γιατί έχω λαλήσει. Εδώ και 2 μήνες έχω 2 pcιά ανοιχτά προσπαθώντας να τα φτιάξω και έχω τρελλαθεί. Αντε και τα WIN σε PORTABLE για να ηρεμήσουμε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Οχι??? Αυτο ειναι το βασικο και no1!! Τωρα τι εχεις κανει?? Εβαλες και αναψε, και εγκατεστησες drivers? Πηγαινε στον πινακα ελεγχου και δες αμα τι σου λεει για drivers.
smilefreeware Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Απεγκατεστησα, εγκατεστησα ούτε που θυμάμαι πλέον τι έχω κάνει. Αυτή την στιγμή πάντως θεωρητικά είναι όλα εντάξει. Την βλέπει σαν GeForce 6200/256 , Δεν υπάρχουν διενέξεις , Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά , ΟΛΑ είναι εντάξει απλώς δεν δουλεύει με ταινίες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Χμ, χμ.... τι ταινιες?? Και με τι προγραμμα προσπαθεις να τις αναπαραγεις? Μηπως λειπει καποιος codec?? (Απ'οτι βλεπω WMP και DivX χρησιμοποιεις, οποτε πολυ πιθανον να λειπει codec...).
smilefreeware Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Εχω χρησιμοποιήσει WMP , Power Dvd , Kmp αυτά κολάνε. Gom , Vlc όπου μου λένε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η τρέλλα είναι η εξής. Εχω φτιάξει ένα πρόγραμμα για να παίζει διάφορα. Εκεί τα παίζει. (Πιθανώς το Delphi όπου εχει φτιαχτεί χρησιμοποιεί κάποια stantar των WIN) To μηχάνημα δούλευε κανονικά , μέχρι που άλλαξα κάρτα. Αντε βγάλε άκρη. Αν ξέρει κανείς μου λέει πως να απεγκαταστήσω πλήρως και να ξανακάνω εγκατάσταση . Μήπως και... ^%#$^Ρ%(#&$Ρ. Edit Ξέχασα ένα Thanks @GeorgeMan δεν βλάπτει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Λοιπον, θα πας και θα κατεβασεις αυτο, και θα το εγκαταστησεις. http://www.free-codecs.net/download_soft.php?d=3056&s=95 Αμα δεν παιξει ουτε με αυτο, δεν ξερω τι να πω πια...... (edit: παρακαλω, αλλά δεν εκανα και τπτ!! βαλε αυτο και αμα φτιαξει τοτε λες thanks :) )
smilefreeware Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, έχουμε και λέμε : Εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις άφθονες. Από drivers τους τελευταίους της Nvidia , από τη συσκευασία μέχρι και από παλιά περιοδικά έφτασα στο 95 με 77.77_winxp2k_international_whql.exe. Απεγκατασταση από safe mode και μετά καθάρισμα με το DriverCleaner Pro. Εγκατάστση και δοκιμή με το nv4loopfix. Αλλαγή στο Bios για 256 μνήμη και fast agp disable. To πρόβλημα παραμένει. Αυτό που μου μένει να κάνω είναι bios update αλλά το ψιλοφοβάμαι. (Αν τα παίξει το pc θα φυτέψω την κάρτα να δούμε τι λουλούδια βγάζει η Nvidia) Ευτυχώς για πρώτη φορά που φάνηκε καλή η μπλέ οθόνη. Μου έγραψε εκτός από τα κινέζικα ότι πρόβλημα στο nv4_disp.dll. Ετσι με το google βρήκα πολύ-πολύ κόσμο με το ίδιο πρόβλημα. Τα παραπάνω τα πρότειναν διάφοροι. Ισως τελικά το πρόβλημα να είναι στο directx γιατί : στο δικό μου πρόγραμμα δεν χρησιμοποιώ όπως και στο irfanview οπότε παίζουν, ενώ τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιούν δεν παίζουν. Επίσης κατάλαβα ότι καλό είναι να αγοράζουμε hardware χρονολογικά κοντά στην m/b. Τελικά τι κάνουμε ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.