caveneo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μας βάλαν μια εργασία σχετικά με πράγματα τα οποία καλύπτουν ανάγκες στον άνθρωπο αλλά δεν είναι συνηθισμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο. Η καθηγήτρια έδωσε παράδειγμα για το walkman. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Καμιά ιδέα βρε αδερφέ!!
poscaman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Συμφωνα με την Θεωρία αναγκων του Maslow αναφερεσαι στις αναγκες ολοκληρωσης???ψαχνεις να βρεις δηλ αναγκες που καλυπτουμε με διαφορα αντικειμενα αλλα δεν εινια βιολογικες-φυσιολογικες... ΑΝ καταλαβα καλα λοιπον,παρομοια με το walkman ειναι: το ζελε (για τα μαλλια),τα χρυσα πηρουνια (και οχι τα απλα πηρουνια) οι παιχνιδομηχανες (PS,Wii κλπ κλπ) (θα επανελθω με πολλα περισσοτερα!)
AzaZyL Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Λοιπόν είμαι 29 χρονών και τώρα πια έχω καταλάβει ότι οι πραγματικές μου ανάγκες είναι: 1. Το καλό φαγητό (κυρίως δηλαδή το σπιτικό...) 2. O ύπνος. 3. Η γυναίκα (κυρίως ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός της....) Στον ελεύθερό μου χρόνο (τον λιγοστό που έχω...) την ανάγκη της ενημέρωσης καλύπτει το ίντερνετ και την ανάγκη για διαφυγή μαζί με γερές δόσεις αδρεναλίνης καλύπτει η μηχανή μου... Αυτά είναι...
vatraxopedila Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ιντερνετ!!! υπολογιστης!! ακρως ακρως απαραιτητο α ναι και το msn kai to e-mail.
omnislash Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Eπειδή εγώ εκ φύσεως δύστροπος δεν είναι συνηθισμένο το walkman; ιντερνετ!!! υπολογιστης!! ακρως ακρως απαραιτητοα ναι και το msn kai to e-mail οχι συνηθισμένα λέμε:evil:
caveneo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Όταν είχε πρωτοβγεί μάλλον δεν θα ήταν συνηθισμένο. Τϊ να σας πω. Ρίξτε ιδέες μπόλικες να έχουμε να διαλέξουμε!! Ευχαριστώ πάντως πολύ! Η εργασία δεν είναι για μένα. Βοηθάω την κοπέλα μου.
thes1os Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μην προσπαθείς να βρείς την σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Μιλάμε για "κάλυψη αναγκών" οπότε έχουμε τεράστια υποκειμενικότητα για το τί είναι ανάγκη για τον καθένα και απο την άλλη για πράγματα που δεν είναι "συνιθισμένα", ακόμα πιο υποκειμενικό. Γράψε την άποψή σου καθαρά και η κουβέντα φαντάζομαι θα γίνει ή πρέπει να πάει στο τί είναι ανάγκη και το τί θεωρείς ασυνήθιστο. Νομίζω αυτό θέλει να δεί η καθηγήτριά σου. Το να σου πέι ο καθένας εδώ την άποψή του είναι καλό μόνο σαν παράδειγμα. Η ανάγκη για διαφυγή που λέει πιο πάνω ο Azazyl είναι ανάγκη σε πολλούς και ο καθένας την καλύπτει διαφορετικά. Άλλος με την μηχανή του, άλλος με το ίντερνετ άλλος κλείνεται σε ένα κιβώτιο. Άρα ένα πράγμα μή συνηθισμένο που καλύπτει ανάγκες είναι ένα χαρτοκιβώτιο... Μερικές φορές οι ιδέες που έχουν οι καθηγητές για εργασίες είναι λιγάκι ηλίθιες. Βρες την ευκαιρία να "παίξεις" με τα όρια και δώσε μια πρωτότυπη εργασία.
caveneo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ρώτησα και τον συγκάτοικό μου και μου είπε για το Google Earth το οποίο είναι πολύ χρήσιμο όταν είσαι σε μέρος που δεν ξέρεις τίποτα. Ο ίδιος είχε πάει γερμανία το καλοκαίρι και πήγαινε σε νετ καφέ εκτύπωνε από το Google Earth και πήγαινε ανενόχλητος. Μου είπε κιόλας ότι στο εξωτερικό το χρησιμοποιούν πολύ. Καλή ιδέα μου φάνηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.