Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα windows XP+SP2 και θελω να βαλω κωδικο ασφαλειας σε ενα φακελο ωστε να εχω προσβαση μονο εγω δινοντας τον κωδικο. Υπαρχει τροπος;

Δημοσ.

Φυσικά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμματάκι σαν το Lock_Folder_XP, το FolderAccess και πολλά άλλα που θα βρεις με ένα μικρό ψάξιμο.

Δημοσ.
Φυσικά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμματάκι σαν το Lock_Folder_XP, το FolderAccess και πολλά άλλα που θα βρεις με ένα μικρό ψάξιμο.

Ευχαριστω για την απαντηση gfilippas. Μεσα απο τα xp αποκλειεται να γινει;

Δημοσ.

Με τα vista τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για file encryption; Το Zero footprint που χρησιμοποιούσα στα XP, δυστυχώς στα Vista δεν τρέχει... Καμμιά ιδέα; :-?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι κι εγω το χρησιμοποιουσα μονο που εγινε βλακεια και οταν εσωσα τα αρχεια μου μεσω αλλου pc (οπου μετεφερα τον δισκο μου), πολυ απλα οσα ηταν κλειδωμενα με το Folder access ΔΕΝ μπορουσα να τα δω...

Δημοσ.
Ναι κι εγω το χρησιμοποιουσα μονο που εγινε βλακεια και οταν εσωσα τα αρχεια μου μεσω αλλου pc (οπου μετεφερα τον δισκο μου), πολυ απλα οσα ηταν κλειδωμενα με το Folder access ΔΕΝ μπορουσα να τα δω...

nomizw pws an egatastiseis sto allo pc to programa k paixeis ligo me to lock unlock sto fakelo tha ftiaxei

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου επρεπε να κανω αυτο που λες στην υπογραφη σου.... τοτε το εμαθα κι εγω. ;)

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το Folder Access και όντως είναι πολύ εύχρηστο..αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έναν folder που τον κλειδώνω να τον εμφανίζει με το εικονίδιο του Control Panel και να μπάινει κιόλας στο μενού αυτού:confused:

Δημοσ.
Εγώ έβαλα το Folder Access και όντως είναι πολύ εύχρηστο..αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έναν folder που τον κλειδώνω να τον εμφανίζει με το εικονίδιο του Control Panel και να μπάινει κιόλας στο μενού αυτού:confused:

etsi einai ftiagmeno to programa oti kleidwneis sto metatrepei se control panel

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

τα win7 μηπως εχουν καμια επιλογη ωστε πριν ανοιξει ενα φακελο να μου ζητα κωδικο?

τα προγκς π λετε πιο πανω λειτουργουν με το σκεπτικο π ρωτησα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...