Freakster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ποιο περιοδικο για gadget προτιματε; Εγω επαιρνα καιρο το τ3 αν και τωρα τελευταια στραφηκα στο stuff. Μου φαινεται πως εχει περισσοτερη υλη σχετικα με gadgets σε σχεση με το τ3 και καποια πολυσελιδα αφιερωματα π.χ. στην αναβαση του εβερεστ. Υπαρχει καποιο απο το εξωτερικο (και να μπορω να βρω σε καποιο μεγαλο βιβλιοπωλειο) που να ειναι ακομα καλυτερο;
joef_gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 και εγω το stuff παιρνω! πιστευω ειναι πολυ καλο και ακολουθει πιστα στα βηματα του αγγλικου περιοδικου stuff και γενικα μπορεις να διαβασεις τα παντα σε gadgets!
Freakster Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Βασικα, περασα ενα απογευμα να ψαχνω και στο Τ3 και στο Stuff για τεχνικα τεστ και συγκρισεις - βαθμολογιες σε τεχνικο επιπεδο για ενα mp3 και τελικα δε βρηκα τιποτα. Θελω να πω, περισσοτερο σα διαφημιστικα φυλλαδια λειτουργουν παρα σαν μεσο να σε βοηθησει να διαλεξεις σωστα. Αν μου πειτε οτι εχει section με συγκρισεις στα περιοδικα αυτα θα σας απαντησω οτι ετυμηγοριες τυπου : "καλα το ipod εχει υπεροχο ηχο λεμε, κρυσταλλινο" δε μετρανε. Καποιο περιοδικο που να περιλαμβανει συγκρισεις εργαστηριακες, εχετε βρει; Εστω και απο το εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.