Προς το περιεχόμενο

desktop replacement - 3000Euro

lukes1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά ντε! Μη βαράς! :mrgreen:

Όσο γι'αυτό:

τίποτα, εφ'όσον έβγαλες απ'έξω το ζουμί της υπόθεσης! Δεν έλαβες υπ'όψιν όμως:

• Δυνατότητα αναβάθμισης.
  • Δυνατότητα διάγνωσης και αντικατάστασης ενός προβληματικού component από εσένα τον ίδιο.

Και φυσικά και τοότι δεν έχουν ημερομηνία λήξης όπως τα περισσότερα λάπτοπ. Πάντως αφού έχεις αποφασίσει να πάρεις λάπτοπ, θα ξαναπροτείνω το Dell Precision M65. Η υποστήριξη της Dell είναι πραγματικά λόγος για να δώσεις μπόλικα χρήματα παραπάνω από τις άλλες εταιρίες...

Δημοσ.

Να πώ κι εγώ τη γνώμη μου. Εγώ έχω και σταθερό, και Laptop. Σας πληροφορώ λοιπόν οτι από τότε που πήρα το laptop δεν μου κάνει καθόλου όρεξη ο σταθερός και έτσι δεν τον χρησιμοποιώ. Με σταθερό P4 2.8 με 1gb μνήμη, και laptop LG P1 Express Dual, οι διαφορές στην ταχύτητα δεν γίνονται αισθητές. Εγώ θα πρότεινα στο φίλο μας κάτι σε HP, με χρήματα όμως λιγότερα απο 3000 ευρώ, καθώς ο χρόνος ζωής των laptop δεν είναι και πάντα εγγυημένος, και δεν αναβαθμίζονται. Πήρε ο ξάδελφός μου πριν απο 1 μήνα ένα HP με 17άρα οθόνη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με τρελλές μνήμες, ταχύτητες, κάρτα 7600, 2 σκληρούς, και όλα αυτά με περίπου 1900 ευρώ απο το Γερμανό (νομίζω). Δεν μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο θα μπορούσε να χρειαστεί ο φίλος μας και τι διαφορά έχει αυτό το laptop που σας λέω απο ένα desktop. Και βέβαια, μην ξεχνάμε την LG η οποία έχει απίστευτο service.

Δημοσ.

eleos re seis....o anthropos exei apofasisei ti thelei kai apla rotaei ti tha protiname apo aftin tin katigoria....

gia des afto to vaio mazi me blue-ray pou ipes oti oti tha sou arese ;)

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6764&catid=83

epidi eimai kai go opados ton desktop replacement

gia des afto kai mila me dell hellas an mporei na erthei...apla einai oneiro :)

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m2010?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

lol ok molis ida oti protino 2 apo afta pou exeis stin lista :P ego karfi gia to dell tha pigena :P

Δημοσ.

Apple macbook pro 17" http://www.apple.com/macbookpro/specs.html

+

2.33GHz Intel Core 2 Duo

ATI mobility radeon X1600 with 256MB of GDDR3 SDRAM and dual-link DVI

mac OS X + microsoft windows

design, apple remote control, illuminated keyboard with ambient light sensor

3.3 kgr baros (simperilambanomenou k tou power adaptor)

-

17inch TFT widescreen (1680 x 1050 resolution)

160GB Serial ATA @ 5400 rpm

Δημοσ.
apo tion stigmi pou den se niazi to varos kai to megethos, mporis kalista na paris ena TOP DESKTOP se MIDI-ATX kouti kai na les....

EXO ENA PSILO-MEGALO LAPTOP!!!

Τον φαντάζεσαι να πηγαίνει σε ξενοδοχείο με το desktop κάτω από τη μία μασχάλη και οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse και όλα τα παρελκόμενα στην άλλη;

Ο άνθρωπος ξέρει τι θέλει και ζητάει να του πείτε τη γνώμη σας γιά κάποια συγκεκριμένα μηχανήματα. Τόσο δύσκολο είναι;

Δημοσ.

Otan les kati pio piotiko kai les oxi turbox pistevo oti kaneis ena lathaki... ektos apo tous turbox pou kanoun 1000euro exei kai kapious allous pou kanoun 2500euro... den ksero an peosekses to TITAN sli... einai to idio laptop pou xrisimopioun polles eteries opos alienware ktl ktl alla me diaforetio onoma kai den einai "made in plaisio" apoti thimame einai tis CLEVO marka me ekapses alla to sigkekrimeno einai asteri. To monadiko mionektima tou einai i cpu alla afta pou xanei apo tin cpu sta dinei sta grafika... aksizei pistevo ta lefta tou... aaa tora eida kai to "Dominus I" 2300euro kai 7950GT kai C2D 2.16ghz (ti allo na zitisei kaneis apo ena laptop).

Δημοσ.

@XViper13: Από προσοπική εμπειρία με Turbo-X CoeusII (μηχάνημα 1600? τελική τιμή), στο λέω με τεράστια ευκολία. Μακρυά από Turbo-X. Παίρνεις πολύ πιο αξιόπιστα μηχανήματα με λιγότερα λεφτά.

Δημοσ.
@XViper13: Από προσοπική εμπειρία με Turbo-X CoeusII (μηχάνημα 1600? τελική τιμή), στο λέω με τεράστια ευκολία. Μακρυά από Turbo-X. Παίρνεις πολύ πιο αξιόπιστα μηχανήματα με λιγότερα λεφτά.

συμφωνω απολυτα εχοντας δουλεψει turbo-x 2500 ευρω...

Δημοσ.

Dark_son είσαι σχεδόν μόνος που έπιασε το νόημα και απαντάς σε αυτό που ρώτησα, άρα περίπου συμφωνούμε.

Στον φίλο που έχει και desktop και laptop......ακριβώς αυτό έπαθα και εγώ πριν τρία χρόνια όταν είχα σταθερό Athlon +1800 και σε ένα εξάμηνο παίρνω ένα Acer με +3400/64, GFGo 5700 , 60GB HDD [τότε] και έβαλα πλέον το σταθερό στην άκρη. Σημερινά replacement μπορεί να μην αναβαθμίζονται εύκολα αλλά ένα μέτριο τριετία με τετραετία βγάζει και για μένα είναι επαρκές. Εργάζομαι στο γραφείο μου σε desktop, παρόλα αυτά, για σπίτι θέλω ένα και καλό φορητό. Δεν θέλω να πάω σε μη επόνυμο για πολλούς λόγους. Ο βασικός λόγος που επιλέγουμε [όλοι μας] no name είναι η τιμή. Αλλιώς όταν θα κόστιζε Vaio και TurboX τα ίδια λεφτά [των ίδιων χαρακτηριστικών], πέστε μου, ποιος θα αγόραζε Πλαίσιο?[Φίλε που συνιστάς TurboX και λές να συμβιβαστώ λίγω με την CPU....σε ρωτώ, υπάρχει λόγος στα 3000 να συμβιβάζεσαι?] Δεν γελάω προς θεού, πρέπει να υπάρχουν επιλογές, αλλά βασικά δεν είναι ζήτημα τιμής?

ΟΚ, για κάποιο λόγο εγώ πρέπει [υποχρεωτικά] να ξοδέψω τρία χιλιάρικα. Ε, σε αυτήν την τιμή, δεν θα ζητάγατε Hi-end notebook από μάρκα με αίγλη, ντιζαϊνάτο, μουράτο και ...από όλα? Αυτό ζητάω, για αυτό φίλε που πρότεινες το Dell Precision και πάλι μικρό και όχι τόσο τοπ μου πέφτει. Η προσδοκία πάει πιο ψιλά από 17'. Ο μόνος λόγος να σκέφτομαι 17' είναι το Vaio 31s διότι είναι vaio, έχει blu-ray, 2χ120GB, 2GB RAM, HDMI, απίστευτη 17' 1900x1200 με άλλα λόγια είναι κορυφαίο. Αν έβγαινε σε 20' δεν θα ρώταγα τίποτε. Qosmio λίγο ξεφεύγει στα χρήματα και είναι λίγο πίσω στα χαρακτηριστικά, τώρα ανανεώνει την σειρά. Άρα μάλλον dell 2010 σαν λογική κατάληξη, κρατώ επιφύλαξη για το customized HP [μπήκα σε μία ξένη σελίδα παραγγελιών ΗΡ και αφού έβαλα την σειρά 9000 και της παναγίας τα μάτια - 20-22', προέκταση εγγύησης και ότι μπορείς να φανταστείς, φτάνει και αυτό μετά κάπου στα 3.300 αλλά δεν μίλησα με την αντιπροσωπεία εδώ αν μπορεί [και πότε] να μου το φέρει].

Ευχαριστώ για την βοήθεια σε όλους, αν κάτι ακόμα σκεφτείτε, γράψτε - η αγορά ή παραγγελία πρέπει να γίνει στις επόμενες 20 ημέρες, ακόμα δεν αποφάσισα.

Και κάτι τελευταίο χαριτολογόντας: μία υπόθεση εργασίας

έστω ότι έχετε κληρονομήσει κάποια χρήματα, από τα οποία αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσετε 200.000 σε αγορά αυτοκίνητου [πέστε το τελευταία βούληση αποθανόντα, χιχιχ]. Τι θα κάνατε? Θα ψάχνατε αγορά, θα ρωτάγατε. Και θα ακούγατε γνώμες για εξωτικά πανάκριβα αυτοκίνητα αλλά ποτέ δεν σκεφτείτε Honda 2000s, Nissan 300 κτλ. Αφού είναι γραφτό και μοιραίο να κάνετε κάτι ξεχωριστώ, θα πάτε για Cayenne TurboS, Ferrari, Aston Martin και ότι καλίτερο στα λεφτά αυτά. Έτσι δεν είναι?

Κα sorry για το μακροσκελές ποστ, σας κούρασα.

Δημοσ.

απ'την αρχη ειχα καταλαβει γιατι επιμενεις τοσο στα 3000.εννοια σου,κατι εχει ακουσει κι εμας το αυτι μας....:razz::razz:

αφου εχεις αυτη τη δυνατοτητα εισαι μαγκας για μενα..

ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!!

Δημοσ.
απ'την αρχη ειχα καταλαβει γιατι επιμενεις τοσο στα 3000.εννοια σου, κατι εχει ακουσει κι εμας το αυτι μας....:razz::razz:

αφου εχεις αυτη τη δυνατοτητα εισαι μαγκας για μενα..

ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!!

Φίλε, δεν νομίζω ότι μπορείς να φανταστείς τους λόγους γιατί πάω για τα 3.000, δεν νομίζω ότι άκουσε το αφτί σου οτιδήποτε με αφορά, αφού δεν με ξέρεις, τεσπα, δεν έχει σημασία, δεν είναι αυτό το ερώτημα

Δημοσ.
Φίλε, δεν νομίζω ότι μπορείς να φανταστείς τους λόγους γιατί πάω για τα 3.000, δεν νομίζω ότι άκουσε το αφτί σου οτιδήποτε με αφορά, αφού δεν με ξέρεις, τεσπα, δεν έχει σημασία, δεν είναι αυτό το ερώτημα

ωπα,το πηρες επι του προσωπικου εσυ!:-P:-P

δεν ειπα οτι ξερω συγκεκριμενα για σενα κατι,γενικα μιλαω....:-P:-P

amyway,δεν το ειπα για να σε θιξω:?

Δημοσ.
ωπα,το πηρες επι του προσωπικου εσυ!:-P:-P

δεν ειπα οτι ξερω συγκεκριμενα για σενα κατι,γενικα μιλαω....:-P:-P

amyway,δεν το ειπα για να σε θιξω:?

Μη φοβάσαι, καθόλου προσωπικά δεν το πήρα, απλώς δεν ξέρω γιατί λές ότι κάτι άκουσες, αφού όντως δεν άκουσε το αφτί σου τίποτε. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί το λές, αλλά για να είμαι δίκαιος, για να σε δοκιμάσω.....για πές μας τι κατάλαβες εσύ και το αφτί σου...γιατί άραγε πάω σε 3000? Έτσι για πλάκα, να δούμε, μη μας μένει η απορεία. Μην μακρυγορούμε, πέφτουνε δικαιολογίες κτλ. Επί το έργω, όταν κάτι λέμε, πρέπει και να μπορούμε να το υπερασπιζόμαστε, αλλιώς είμαιστε πολυλογάδες και ξερόλες. Πάντως αν θα μαντέψεις τον ακριβή λόγο, υπόσχομαι να σου ζητήσω συγνώμη. Κατά τα άλλα cool, πραγματικά δεν θίγομαι, δεν υπάρχει λόγος, αλλά θα με ενδιέφερε "τι άκουσε το αφτί σου" ή έστο όπως γράφεις "δεν ξέρεις τίποτε συγκεκριμένο" έστο το "γενικά μιλάω".......για να ακούσω τι ξέρεις "γενικά"? Για να ξέρω φίλε αν πράγματι "είμαι μάγκας" και τυχόν δεν τον ξέρω, χιχιιχ.

Φιλικά

Δημοσ.

εχω ακουσει λοιπον τους εξης ανθρωπους να ζητανε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κονδυλια για τετοιες αγορες.

1)δασκαλους-καθηγητες οι οποιοι επαιρναν μια επιδοτηση μεσω ενος προγραμματος 300 ευρω για να συμμετεχουν και 300 ευρω αφου περνουσαν καποιες εξετασεις τα οποια για να τα παρουν επρεπε να προσκομισουν αποδειξεις αποο αγορα προιοντων πληροφορικης

2)κονδυλια για συγκεκριμενα προγραμματα (πανεπιστημιακα,αλλα και ιδιωτικα) τα οποια απαιτουσαν την αγορα Η/Υ μεχρι ενος ποσου.(αφου δηλ σου εχουν εγκρινει ΠΧ μεχρι 3000 ευρω για αγορα υπολογιστη γιατι να παρεις εναν με 1500??-καταλαβαινεις το σκεπτικο μου!)

3)επιδοτησεις τελος (αν θυμαμαι καλα) του υπουργειου γεωργιας για νεους αγροτες για την αγορα υπολογιστη (αυτο το θεμα δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω τι παιζει!)

4)"προσωπικο κολλημα".εχω γνωστη η οποια χρησιμοποιει τους υπολογιστες της μονο για να γραφει στο word.εχει μεχρι στιγμης 2,αξιας 2500 ευρω ο καθενας (οταν αγοραστηκαν) και τωρα σκεφτεται να παρει και τριτον.αυτους βεβαια που απαιτει να της προτεινω πρεπει να κοστιζουν τουλαχιστον 2000 ευρω.απλα προσωπικο κολλημα. :) ;)

5)(σχετικο με το 2) μπορει απλα η εταιρεια σου να σου εχει εγκρινει ενα τετοιο κονδυλι για τον α,β,χ λογο και να θελεις να το εξαντλησεις.

6)μπορει να εχεις κανει απλα καποια κομπινα και να θελεις να δικαιολογησεις εξοδα 3000 ευρω (lol lol lol)-χωρις να θελω να σε προσβαλω-δεν αποκλειεται ομως να συμβαινει!

αυτα τα ολιγα εχω υποψιν μου,αν θυμηθω θα γραψω κι αλλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...