Προς το περιεχόμενο

USB 2 USB adapter

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει αντάπτορας από USB σε USB? Ποιός ο λόγος? Ε λοιπόν η κακή σχεδίαση της Compac για το N1020v laptop, το οποίο έχει στριμωγμένες τις 2USB θύρες και εάν έχεις κανένα λίγο παχουλό flash disk μπαίνει με δυσκολία όταν στη διπλανή USB θύρα έχεις κάτι άλλο, π.χ. το mouse!

Ξέρω εναλλακτικά μπορώ να πάρω μια επέκταση καλώδιο USB αλλά ακόμα και το πιό μικρό 1m είναι μεγάλο και πρέπει να το κουλουριάζω κλπ. πατέντες δηλαδή!

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αλλά λές αυτά τα πλαστικά να είναι χοντρά, αλλά πάλι ίσως όχι περισσότερο από ένα flash drive ε? Σωστός ο Vagos!

Αν και κοιτώντας το και οι δύο πλευρές φαίνονται αρσενικές!

Δημοσ.

Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι καλώδιο επέκτασης. Τι θα έλεγες να έκανα καμιά πατέντα να το κόψω και να το ενώσω πιό κοντά? Ίσως είναι δύσκολη η ένωση με τα καλώδια, ειδικά αυτά που ούτε και που ξέρω πως είναι!

Anyway είναι πολύ ευέλικτη λύση το καλώδιο, απλώς να ήταν κοντύτερο ρε γαμώτο! Άμα βγάλω άκρη θα σου πώ!

Δημοσ.

σίγουρα αν πιάνουν τα χέρια σου η καλύτερη λυση είναι αυτή που είπες,αν και δεν ειναι πολύ δύσκολο.ειχα ενα μικρό που ηταν μαζί με ενα usb stick και ηταν περιπου 10 εκ. αλλα το εχασα,οποτε μάλλον για εγχείρηση με βλεπω κι εμένα! :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...