mxpert Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Πολλοί ίσως έχετε προσπαθήσει να σκανάρετε π.χ. το εξώφυλλο μιας εφημερίδας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία σε Α4 scanner..... ...το ίδιο και εγώ...! ...σκανάρω λοιπόν το "πάνω μισό" και στη συνέχεια το "κάτω μισό" της σελίδας ! αυτό που ζητώ είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ενδεχομένως "εντοπίζει" τα κοινά σημεία και ενώνει "χωρίς πολλά-πολλά" τα δύο κομμάτια - τις δύο εικόνες ! ...έχετε κάτι υπόψιν σας ??? thank u !
tasaras123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κι εγω το ψαχνω το ιδιο πραγμα...οποιος μπορει ασ βοηθησει.............
accipio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το Photoshop βέβαια, έχω κάνει με αυτό πολλές φορές το ίδιο πράγμα.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η canon δίνει μαζι με τις κάμερές της ενα πρόγραμμα που κάνει photo stitch και λογικά μπορείς να το κατεβάσεις. Πάντως η διαδικασία λέγεται stitch μπορεις να το googlaρεις
StavrosD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν πολλά προγράμματα για photo stich, χρησιμοποιούνται κυρίως για πανοραμικές φωτογραφίες αλλά κάνουν και αυτό που θες. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και φωτογραφία με ψηφιακή μηχανή. Είμαι μηχανικός και μου στέλνουν συνάδελφοι σχέδια με email. Ότι δεν έχουν τυπωμένο το φωτογραφίζουν και το στέλνουν, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.