Προς το περιεχόμενο

Συνθεση νεου pc(γνωμες)

Xanthiotis_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα καθε εμποδιο και σε καλο που λεει κι ο λαος μας.Η καρτα που διαλεξα μου ειπαν απο το multirama εχει αποσηρθει και θα πρεπει να επιλεξω αλλη.Οποτε καταληγω στην 8800.Parsifal τι σημαινει το GTS και τι το GTX?Τα προβληματα που συναντησαν καποιοι αλλοι users με αυτη τη καρτα ποια ειναι?Ποιας εταιριας να επιλεξω?MSI Gigabyte Nvidia κτλ?Αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700657 φτανει για τη 8800 και για το υπολοιπο pc?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι σαφως και φτανει αυτο για μια 8800ακομαι και GTX. Θα ελεγα οτι περισσευει κιολας! Δεν ειναι αναγκη να δωσεις 160Ε για τροφοδοτικο!

Δημοσ.
;) Eιχα πει για onboard με το σκεπτικο οτι θα επαιρνα καρτα γραφικων μετεπειτα με DirectX10 οταν θα εβγαζε η ΑΤΙ.Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στην εταιρια αυτη.Με απασχολει ομως αυτο το topic που υπαρχει εδω με αναφορες για περιεργους ηχους που δημιουργουνται απο την καρτα.Επειδη μου φαινονται λιγα τα 320 MB θα εχουμε προβλημα μετεπειτα οσον αφορα τα games?Aν παλι δεν υπαρχει αυτη η καρτα,δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα και θα πρεπει να περιμενω κανα μηνα τι προτεινετε για 2η λυση?
  • Moderators
Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι το 680i ειναι καλο?

Ειναι ο,τι πρεπει (και απαραιτητο για SLI 8xxx nvidia), αλλά εχει ακομα πολλά "παιδικά" προβληματα... (ασυμβατοτητες με μνημες κτλ κτλ κτλ)...

Δημοσ.

Παιδια πως σας φαινεται το καινουριο μου desktop?????

Case:VERO STATION-2 CASE BLACK

Power Supply:HEROICHI 420W-PRO SILENT

Motherboard:MSI K9N NEO-F AM2

Cpu:AMD 4600+ ATHLON 64-X2 AM2

Ram:2x KINGSTON 667 MHz 1GB DDR2

Hard Disk:SAMSUNG 320GB SATA-2

Vga:MSI NX7600GT 256MB

Floppy:NEC CARD READER BLACK UC1013-001

Software:MS OEM VISTA HOME PREMIUM GR

DVD-RW:NEC DVDRW/RAM AD7173A-0B 18X BLACK LABFL

DVD-ROM:NEC DVD-ROM DV-5800E/GNB 16X BLACK

Speakers:LOGITECH X210 2.1

Monitor:LG L 1918S-SF 19" TFT LCD

• Moderators
Δημοσ.

Θα προτιμουσα αυτην την περιοδο εναν φτηνο Core2, αλλά και αυτος την κανει τη δουλεια του. Μια χαρά pcάκι :)

Καλωσηλθες φιλε.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα ειναι, με οθονη και OS και τετοια τιμη.

Να δω πως θα θυμασαι το Username σου!! χιχι!!

Δημοσ.

το θυμαμαι γιατι σε οτι site γινομαι μελος εχω το ιδιο!!!!φοβαμαι λιγο την καρτα γραφικων.....μηπως δεν ειναι καλη???

• Moderators
Δημοσ.

Σε σχεση με ολη τη συνθεση ειναι μια χαρά, παιζεις και τωρινα games μια χαρα.

Δεν ειναι και ο,τι δυνατοτερο βεβαια...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...