Προς το περιεχόμενο

Συνθεση νεου pc(γνωμες)

Xanthiotis_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H asus p5b dexete tin 8800?

Κοιτα,με το που θα την δει κανει λιγο την δυσκολη...

Αλλα στο τελος παντα την δεχετε.

(:shock: :shock: :shock: )

Δημοσ.

ΩΠΑΑΑΑ!!Τι εξυπνος που εισαι ρε συ κοπελι!!Σοβαρα??Αν δεν εχεις να πεις τιποτα να μη γραφεις μ.....κιες!!Τις εξυπναδες κρατα τες για τη παρεα σου!!

MODS βαλτε τον στη θεση του!!

• Moderators
Δημοσ.

Μα κι εσυ στα ποστ 27 και 28 δεν πηρες απαντηση?

Και πιο κατω ξαναρωτας....

λογικο δεν ειναι να σου απαντησει καποιος ετσι?

Στο κατω κατω δεν σε προσβαλλε...

Δημοσ.

Ρωτησα αν ειναι συμβατη με την Motherboard MB GIGABYTE GA-965P-S3 INTEL 965 και οχι για τη ΑSUS που ρωτησα στο 33.Ωραιο χιουμορ.Να ζητας τη γνωμη απο καποιον και 'κεινος να σου λεει για τα αστερια.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον, για να τελειωνουμε με αυτο...

ΌΠΟΙΑ μητρική εχει pci-x 16x slot, ειναι συμβατη με ΟΛΕΣ τις vga για pci-x.

Εαν θελουμε και SLi/Crossfire, τοτε αλλαζει το πραγμα...

Δημοσ.

Ωραιαα!Αυτη ειναι απαντηση!Μιλαμε για αυτη που εχει 320 ΜΒ γιατι η 640 ΜΒ παει για 400 και ανω ευρω.Δεν καταλαβα τι ακριβως προβλημα υπαρχει με τις 8800 στο παραπανω topic.Μπορεις να μου εξηγησεις?Δεν ανεφεραν προβλημα gts,ειπες.Δηλαδη?

Δημοσ.
ΩΠΑΑΑΑ!!Τι εξυπνος που εισαι ρε συ κοπελι!!Σοβαρα??Αν δεν εχεις να πεις τιποτα να μη γραφεις μ.....κιες!!Τις εξυπναδες κρατα τες για τη παρεα σου!!

MODS βαλτε τον στη θεση του!!

Μα εστω και εμμεσα σου απαντησα πιστευω...

Δημοσ.

Τελος παντων!Θα πρεπει ο ενας να βοηθαει τον αλλον χωρις να λεμε αλλα κι αλλα.Τελος.Απο το καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι ειναι σε ελλειψη η μητρικη(ΑSUS p5b) το case και η καρτα γραφικων.Οποτε απο Δευτερα που θα μου πουν σιγουρα θα παω σε 8800.H διαφορα απ'οτι καταλαβα θα ναι μεγαλη,ασχετως οτι ειναι 320 ΜΒ.Αλλωστε ειναι η πρωτη που χρησιμοποιει DirectX10.Της ΑΤΙ παρομοια καρτα υπαρχει?'Η θα βγει στο μελλον?Εχω σκοπο να περασω πανω τα ΧΡ και οχι τα Vista.Δεν νομιζω να υπαρχει conflict?Γνωριζει καποιος ποια παιχνιδια υποστηριζουν ή θα υποστηριζουν DirectX10?

• Moderators
Δημοσ.

Τα πρωτα παιχνιδια που θα ειναι αμιγως DX10 θα αργησουν λιγο...

Και την καρτα αυτη δεν την παιρνεις για τις DX10 δυνατοτητες της (αφου ετσι κι αλλιως αυτες θα μπορεις να τις εκμεταλλευτεις μονο στα Vista, ενω εσυ βαζεις XP), αλλά για το οτι σκιζει την Χ1950ΧΤΧ σε ολα τα τεστ και με λιγοτερη μνημη κιολας....

Οχι, η Ati δεν εχει καποια dx10 καρτα αυτη τη στιγμη, αλλά θα αποκτησει λιαν συντομως...

Δημοσ.

Σου προτείνω για μητρική την ASUS P5N-E SLI. Εγώ είχα πάρει την P5B Retail της ASUS αλλά μάλλον βλακεία έκανα. Και ακριβότερη είναι και δεν υποστηρίζει SLI. Αυτή που σου λέω υποστηρίζει και SLI, FSB φτάνει τα 1333ΜΗz, βασίζεται στο chipset nForce 650i της NVIDIA και είναι και Quad Core Ready, μπορεί δηλαδή να αναβαθμιστεί πλήρως. Μπορεί να μην υποστηρίζει 8-channel audio, αλλά 6-channel αλλά ποιος το χρειάζεται? Έτσι μπορείς να πάρεις 2 φτηνότερες κάρτες γραφικών, να τις βάλεις SLI και το μηχάνημα να πετάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...