patrickdrd Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ναι, αλλά το ffdshow δεν φαίνεται στο tray, μπορώ να τα κάνω decode με αυτό ώστε να έχω μεγαλύτερο "έλεγχο";
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ναι, αλλά το ffdshow δεν φαίνεται στο tray, μπορώ να τα κάνω decode με αυτό ώστε να έχω μεγαλύτερο "έλεγχο"; ...κάποιον/ους από τους WMV?/MP4? codecs... Με την ίδια λογική του post #13, αφαιρώντας το Audio από το ConfigureAudio...
patrickdrd Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 αυτή η εντολή δεν μου τρέχει, αν κι έκανα register το ffdshow.ax με την εντολή: >regsvr32 "C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\ffdshow\ffdshow.ax" ίσως επειδή είναι μέρος της εγκατάστασης του k-lite και όχι ανεξάρτητο setup, αλλά ούτως ή άλλως αν ανοίξω το config του ffdshow, υπάρχει τρόπος να του πω να κάνει decode κι αυτά που λες;
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ...αλλά ούτως ή άλλως αν ανοίξω το config του ffdshow,υπάρχει τρόπος να του πω να κάνει decode κι αυτά που λες; Ναι, από την ενότητα Codecs. Θα επιλέξεις libavcodec για τα WMV1/2/3, MP41/42/43. Καλύτερα ένα-ένα, μέχρι να δεις αποτέλεσμα στα asf σου.
patrickdrd Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ok, thanks! το wmv2 ήταν το οποίο είχε disabled! "πειράζει" αν βάλω όλα σε libavcodec; τα mpg/mpeg μπορώ να τα κάνω το ίδιο;
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σε μερικά asf/wmv θυμάμαι ότι είχα περίεργα αποτελέσματα, ίσως λόγω της βρεφικής τότε ηλικίας του libavcodec. Βλέποντας και κάνοντας! Αρκεί να θυμάσαι στην πρώτη στραβή ότι το είχες αλλάξει και από που μπορείς να το επαναφέρεις...
patrickdrd Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ωραίος codec, με πάρα πολλές δυνατότητες, ok και ευχαριστώ πολύ, τον έβαλα να κάνει decode τα πάντα! αν συναντήσω κανένα πρόβλημα, θα ποστάρω εδώ
speedy23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Παιδια ευχαριστω και γω για τις οδηγιες.Εχω ενα προβληματακι με τα subs ομως και συγκεκριμενα με το χρωμα τους.Οταν προσπαθησα να επαναφερω τις ρυθμισεις οπως τις ειχα αρχικα,το λευκο χρωμα των υποτιτλων που ειναι επιλεγμενο δεν ειναι οπως ηταν παλια.Δεν ειναι αυτο το "γεματο" ασπρο που ηταν πριν αλλα ειναι αυτο που παιζει στο φοντο οταν οι υποτιτλοι ειναι διπλοι.Το προβλημα δεν ειναι πολυ μεγαλο,παλι φαινονται,αλλα οχι τοσο καθαρα οσο ηταν πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.