Προς το περιεχόμενο

sony ericsson k800 kai you tube!!!!!

mariner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση.Πως γίνεται videakia που κατεβάζω απο το youtube να τα περάσω στο κινητό μου και να παίζουν?

Eυχαριστώ!!!!

Δημοσ.
allazontas toy morfi kai nanontas ta mp4 i 3gp !!![/QUOT

xrisimopoiontas to psp video 9 to opoio metatrepei video se mp4 den mporesa na kano tipota.to pernao sto tilefono alla otan pao na to anoikso to tilefono xafnika kolaei gia ligi ora.mipos prepei to arxeio na exei katalilo extension?xereis kapoio programmataki poy na metatrepei ta video stin morfi poy xreiazomai.kai teleytaia erotisi,se pio directory toy tilefonoy prepei na apothikeyso ta video?

eyxaristo.

Δημοσ.

Καλύτερα να τα κάνεις .3gp γιατί τα .mp4 αν δεν έχουν το κατάλληλο bitrate(νομίζω), τα βλέπει σαν αρχεία ήχου και δεν δείχνει εικόνα.

Δημοσ.
Καλύτερα να τα κάνεις .3gp γιατί τα .mp4 αν δεν έχουν το κατάλληλο bitrate(νομίζω), τα βλέπει σαν αρχεία ήχου και δεν δείχνει εικόνα.

Mipos gnorizeis kanenan metatropea gia na metatrepo ta video se 3gp?

Δημοσ.

Στο Mac χρησιμοποιώ το ffmpegx και ένα άλλο για psp(δεν θυμάμαι πως το λένε). Στα Windows υπάρχει το αντίστοιχο ffmpeg αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
Στο Mac χρησιμοποιώ το ffmpegx και ένα άλλο για psp(δεν θυμάμαι πως το λένε). Στα Windows υπάρχει το αντίστοιχο ffmpeg αν θυμάμαι καλά.

thanks man.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...