mariner Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση.Πως γίνεται videakia που κατεβάζω απο το youtube να τα περάσω στο κινητό μου και να παίζουν? Eυχαριστώ!!!!
sam sam Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 allazontas toy morfi kai nanontas ta mp4 i 3gp !!!
mariner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 allazontas toy morfi kai nanontas ta mp4 i 3gp !!![/QUOTxrisimopoiontas to psp video 9 to opoio metatrepei video se mp4 den mporesa na kano tipota.to pernao sto tilefono alla otan pao na to anoikso to tilefono xafnika kolaei gia ligi ora.mipos prepei to arxeio na exei katalilo extension?xereis kapoio programmataki poy na metatrepei ta video stin morfi poy xreiazomai.kai teleytaia erotisi,se pio directory toy tilefonoy prepei na apothikeyso ta video? eyxaristo.
dali13gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Καλύτερα να τα κάνεις .3gp γιατί τα .mp4 αν δεν έχουν το κατάλληλο bitrate(νομίζω), τα βλέπει σαν αρχεία ήχου και δεν δείχνει εικόνα.
mariner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Καλύτερα να τα κάνεις .3gp γιατί τα .mp4 αν δεν έχουν το κατάλληλο bitrate(νομίζω), τα βλέπει σαν αρχεία ήχου και δεν δείχνει εικόνα. Mipos gnorizeis kanenan metatropea gia na metatrepo ta video se 3gp?
dali13gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Στο Mac χρησιμοποιώ το ffmpegx και ένα άλλο για psp(δεν θυμάμαι πως το λένε). Στα Windows υπάρχει το αντίστοιχο ffmpeg αν θυμάμαι καλά.
mariner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Στο Mac χρησιμοποιώ το ffmpegx και ένα άλλο για psp(δεν θυμάμαι πως το λένε). Στα Windows υπάρχει το αντίστοιχο ffmpeg αν θυμάμαι καλά. thanks man.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.