mixos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 nr1. MENACE TO SOCIETY (18 fores) nr2. KILL BILL 1 (gyro stis 12 fores) nr3. LOTR 2+3 (to kathena apo 7 + gyro 50 fores tis maxes) nr4. CRANK nr5 DIE HARD 1+2 and last but not least nr6 300 ( 4 fores ws twra)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εγώ παλιές ελληνικές κωμωδίες βλέπω ευχάριστα πολλές φορές (Ηλίας 16ου κτλ), άντε και μερικές χαζοταινίες τύπου Scream, Καράτε Κιντ και λοιπές έχω δει αρκετές φορές. Τις αγαπημένες μου δεν μπορώ να τις δω πολλές φορές και σίγουρα δεν είναι για κάθε ώρα (αντιθέτως, θέλουν ειδικές συνθήκες). Από τις άλλες έχω δει χωρίς αντίρρηση πολλές φορές: Man on the moon Murder by Death Ταινίες Charlie Chaplin Ταινίες Kevin Smith Ταινίες SouthParkάδων Ταινίες Monty Pythons Amelie Le Diner de Cons και γενικά για να μην τα πολυλογώ, τις αγαπημένες μου κωμωδίες τις βλέπω όσες φορές να'ναι, φτάνει να υπάρχει έστω και ένας δίπλα μου που να μην την έχει δει. Κάποια στιγμή είδα το Abre Los Ojos 3 φορές μέσα σε μια βδομάδα... Γενικά βλέπω πολλές φορές ταινίες που έχουν ηθοποιούς που μου αρέσει πολύ ο τρόπος ερμηνείας τους (κυρίως των θεατρικών ηθοποιών που κάνουν και κινηματογράφο). John Malkovic, Alec Guinness κτλ Ακόμα και Johnny Depp
mixos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 nr1. MENACE TO SOCIETY (18 fores) nr2. KILL BILL 1 (gyro stis 12 fores) nr3. LOTR 2+3 (to kathena apo 7 + gyro 50 fores tis maxes) nr4. CRANK nr5 DIE HARD 1+2 and last but not least nr6 300 ( 4 fores ws twra)
theobabis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ....(Συμπεριλαμβανομενου του: Κάποια στιγμή είδα το Abre Los Ojos 3 φορές μέσα σε μια βδομάδα) Α, εσυ εισαι ο Mr."1 ταινία την βδομάδα". Θα το εχουμε υποψη μας. Και οχι μονο αυτο, απο το συγκεκριμενο ποστ
giorgosa5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 γράψτε όσες ταινίες θα ξαναβλέπατε με ευχαρίστηση όπου και αν τις πετυχαινατε σε σημείο να τις ξαναπάρετε από το βίντεοκλαμπ για να τις ξαναδείτε...ξεκινώ με τρεις: snatch lockstock and 2 smokin barrels pulp fiction αντε γεια................................. λεμε :-P :-P
bougos08 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 scary movie 1,2 ghostbusers 1,2 x-files the movie
kaiowas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 the kopanoi Επος! Στανταρ μια απο της ταινιες που βλεπω ανετα οποιαδηποτε στιγμη. Χεεεεεεεεεεεεελι μου
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 The kopanoi Το πρικουελ του Ocean's Eleven δεν ειναι αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Α, εσυ εισαι ο Mr."1 ταινία την βδομάδα". Θα το εχουμε υποψη μας. Και οχι μονο αυτο, απο το συγκεκριμενο ποστ Δεν το αρνήθηκα ποτέ my friend. Αντιθέτως έχω γράψει και παλιότερα ότι προφανώς είμαι εκτός συναγωνισμού σε ποικιλία - πλήθος ταινιών που έχω δει. Άλλωστε για μένα ο κινηματογράφος είναι η δεύτερη αγαπημένη μου τέχνη. Στοιχηματίζω ότι έχω ακούσει περισσότερη μουσική από εσάς όμως
kostelo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Blade και τα 3 Resident Evil και Dawn of the dead Ghostbusters κι απο ελληνικες τα παντα απο Θου.Βου και φυσικα respect σε Κωστα Τσακωνα.
capitan Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ξαναβλέπω οποιαδήποτε ταινία έχει μέσα υποβρύχια άνετα (καθότι πορωμένος με το είδος...): Das Boot, K-19, Crimpson Tides, Below, Red October, μέχρι και το "Υποβρύχιο Παπανικολής!". Ακόμα: Όλες του Fincher (βλέπε Fight Club, Se7en κτλ), αρκετές του Linklater (βλέπε A Scanner Darkly, Before Sunrise/Sunset κτλ), Eternal Sunshine of a Spotless Mind, Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, Υπόθεση Καρλίτο, Bladerunner, School of Rock, Kill Bill 1&2, Oldboy, American History X, Amelie, Όλα για την αγάπη και άλλες που δεν μου 'ρχονται τώρα.
-nick- Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 BLUEBERRY MATRIX π ERASERHEAD FANTASTIC PLANET (( Animation ))
bianca76 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 300(έχω καταντησει γραφικη πια!) Μoulin Rouge Pearl Harbor Titanic
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Sense and Sensibility Message in a Bottle Groundhog Day Dirty Dancing
M_e_v Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 The Prestige, Lucky nymber Slevin, 21 grams, Das Leben der Anderen (koryfaia tainia gia fetos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.