Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα. Σήμερα μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα. Έχω ένα RW στο οποίο έχω μέσα 4GB software. Από χρήσιμα προγράμματα, μέχρι προγράμματα τα οποία τα χρησιμοποίησα 2-3 φορές. Το DVD πλήρες ταξινομημένο, σαν αυτά από τα περιοδικά, μόνο που δεν έχει menu. Κατέβασα προχθές κάτι προγράμματα και το SP2 για τα XP γιατί σκόπευα να κάνω ένα bootable cd. Πάω λοιπόν να τρέξω το δισκάκι, και δεν άνοιγε. Τι να κάνω, τι να κάνω, ανοίγω το Clone CD. Το κάνω image, και σε 4 ώρες ήταν ok. Βάζω το daemon tools και δεν το ανοίγει, δεν ήταν Iso, αλλά .dvd με 5 ακόμα αρχεία τύπου .001, 002 κλπ. Σβήνω λοιπόν τα δεδομένα, καθώς δεν είχα άλλο δισκάκι, και τα γράφω με το Clone CD σε πρώτη φάση και όταν είδα ότι δεν άνοιγαν τα folders, με το DVD Decrypter. Πάλι όμως είχα την ίδια τύχη. Τώρα κοντεύω να τρελλαθώ, άντε ξαναβρές τα όλα αυτά, πόσο μάλλον με pstn. Any ideas?
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 an to exeis xanagrapsei to dvdaki apla ta xexnas ta dedomena.kai kairos na baleis mia adsl giati ama katevases service pack 2 gia xp me dial up apla ipoklinome./
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Είχα, αλλά πήγα στρατό και την έκοψα...Σήμερα ενεργοποιήθηκε η ΟΝ...Αν φυσικά δεν πάει καλά την κόβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.