Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω ένα πρόβλημα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες και θα ήθελα να ακούσω τεκμηριωμένες απόψεις περί του ζητήματος που θα σας θέσω. Ξεκινάω λοιπόν με τα δεδομένα: Το σπίτι μου είναι μόλις 52 τετραγωνικά. Μες την βδομάδα θα είναι ενεργοποιημένη η γραμμή στην ΟΝ (ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή αλλά δεν έχω το κουράγιο να περιμένω TELLAS ή FORTHNET). Η ΟΝ ως γνωστό παρέχει wireless router (κλειδωμένο μεν, αλλά που θα πάει, θα ξεκλειδώσει). Πρόσφατα αγόρασα μια Sony Bravia LCD 32" (800? το μαλλί ). Ο υπολογιστής μου είναι Acer Aspire 1350 (AMD 2800+, 1.25 GB RAM, dvd-rw 8x, 15" οθόνη). Πάμε στο πρόβλημα: Με το να έχεις μια γρήγορη σύνδεση ανοίγει ο δρόμος και για το Filmnet. Και αφού λοιπόν το Filmnet βάζει ταινίες εγώ θέλω να τις γράφω... Επίσης έχω μια συλλογή από divx ταινίες η οποία τώρα λογικά θα μεγαλώσει. Οπότε κάπου πρέπει να τα "ακουμπήσουμε": * επιτραπέζιο divx player (60?) * επιτραπέζιο divx player + recorder (120?) * επιτραπέζιο divx player + recorder + 80 gb hdd (180?) * wireless keyboard + mouse (35?) * desktop pc δίχως οθόνη (????) Περιμένω απόψεις τεκμηριωμένες. Για όσους δεν κατάλαβαν το πρόβλημά μου, εγώ θέλω να γράφω και να αναπαράγω, είτε από tv είτε από καλωδιακή της ΟΝ, είτε από δορυφορικά μέσω διαδικτύου.
polidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Kita apo ta pola pou edoses den evgala noima ti akrivos thes. Ta mperdepses ligo malon to ti thes na kaneis. H ego ten ta epiasa kala. Lipon afou les tha valeis ti sindesi kai tha exeis kai filmnet Arki na exeis mia tv-kartoula kai na grafeis kathefthian sto pc. Na kaneis tis engrafes sou simpiesi etc...etc... kai na tis apothikeveis se DVD h se exoterikous sklirous. Poli apla
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Κάποιες λεπτομέρεις που πρέπει να ξεκαθαριστούν: 1. Είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει προς το παρόν τρόπος να γράφεις τα τηλεοπτικά προγράμματα που στέλνει ως stream η ΟΝ; 2. Η συμφωνία που έχει κλείσει η ΟΝ είναι νομίζω με τη Nova και χρεώνεται έξτρα πάγιο το μήνα. Επίσης, υπάρχει μοντέλο pay-per-view για κάποιες ταινίες που μπορείς να επιλέγεις κατά βούληση. 3. Τί εννοείς «...είτε από δορυφορικά μέσω διαδικτύου»; Είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα. Έχεις «πιάτο» συνδεδεμένο σε PCI κάρτα ή USB εξοπλισμό για δορυφορικά κανάλια...;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιατί να μην μπορώ να κάνω rec τα κανάλια της ΟΝ; Γιατί να μην μπορώ να κάνω rec το Filmnet 1 και το SSport 1 με ήχο; Όχι από τη Nova αλλά μέσω mytv. Δε σκοπεύω να δίνω 55? μηνιαίως στη Nova.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Έστω ότι έχω συνδεδεμένο το laptop με την τηλεόραση, θα μπορώ να κάνω record τις ταινίες της τηλεόρασης;
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Απ'όσο ξέρω, οι συνδέσεις για σήμα βίντεο που παρέχουν οι τηλεοράσεις είναι είσοδοι και όχι έξοδοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Οπότε; Τι προτείνετε; Το μοντέλο είναι το KDL-32S2010 http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-32S2010&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=TVP+LCD+TV
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μόλις τώρα μου ρθε μια αναλαμπή: Μήπως να βάλω τα Media Center; Record what youʼre watching while youʼre watching it, or record something that is scheduled to air later. Hereʼs how to record TV shows with Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.