Προς το περιεχόμενο

flash usb drives

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού μου χάλασε το 512mb Trancend (ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάνει ότι περιέχει - το είχα πάρει 35euro), τώρα είναι καιρός για αγορά νέου φυσικά μεγαλύτερου και λέω γύρω στο 1GB. Το θέμα είναι ποιό, φυσικά και θα είναι κάποιο ποιοτικό γιατί αυτό το ότι πληρώνεις παίρνεις -γαμώτο- είναι πιά γεγονός, δεν υπάρχουν ευκαιρίες, ότι είναι για πώληση πιά είναι καλοπροσεγμένο είτε με την αρνητική είτε με τη θετική του πλευρά!

Ξέρουν τί πουλάνε πιά οι @##στηδες :evil:

Τέλος πάντων το θέμα λοιπόν είναι τί ποιοτικά flashakia υπάρχουν στην αγορά και ποιά είναι φαινομενικά φθηνά αλλά δεν αξίζουν αυτά που υπόσχονται κλπ. πχ. είδα κάτι KINGSTON 1GB στα 10euros και CORSAIR 2GB 15euros. Θα τρελαθούμε? Είναι original ή είναι μαιμούδες ρε παιδιά ή τελοςπάντων συμβαίνει για να μην είμαι κακοπροαίρετος?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω ενα kingston 1gb εδω και ενα μηνα και το χρησιμοποιω καθημερινα χωρις κανενα προβλημα αγορασμενο με 10 euro

Εχει και 5 χρονια εγγυηση.......

Δημοσ.

Το δικό μου 512mb Trancend έκλεισε τα 2 χρόνια και δεν έχει χάσει ποτέ τίποτα. Ούτε έχει πάθει κάτι άλλο.

Οπότε ίσως θα μπορούσες να το ξανασκεφτείς να μην αλλάξεις εταιρία. Μόνο μέγεθος χωρητικότητας.

Δημοσ.

gfilippas

Πολύ κακή ποιότητα κατασκευής ρε γαμώτο αυτό το Trancend όμως (χώρια το πρόβλημα), δηλαδή πολύ γρατζουνίστηκε και γενικώς η φθορά του πλαστικού φάνηκε γρήγορα. Επίσης εξ αρχής έπαιζε το μεταλικό βύσμα της USB σε σχέση με το πλαστικό περίβλημα. Ίσως θα έπρεπε να το είχα κολλήσει με Logo, λές αυτό να το χάλασε?

arxaggelos

Αυτά με το slide-up τα φοβάμαι, μή μείνει ποτέ για πάντα μέσα κλπ. γενικώς τα κινητά μέρη σε gadgetakia είναι λίγο περίεργα, απ' την άλλη είναι και Sandisk ρε γαμώτο!

και παιδιά αυτή η 5ετής εγγύηση της Kingston είναι ίσως μονόδρομος, αλλά ξέρει κανείς τί ακριβώς καλύπτει, μήπως έχει τίποτα παραθυράκια ύποπτα?

Δημοσ.

arxaggelos

Aυτά με το slide-up τα φοβάμαι, μή μείνει ποτέ για πάντα μέσα κλπ. γενικώς τα κινητά μέρη σε gadgetakia είναι λίγο περίεργα, απ' την άλλη είναι και Sandisk ρε γαμώτο!

zoranb

dyskola tha meinei "mesa" giati einai teleiws monokommato to eswteriko tou. vevaia yparxei kai o paragontas "gantemia"...:-o pantws an to paspatepseis ligo tha deis oti exei foverh poiothta kataskeyhs, KAMIA SXESH me ta slide-up ths transcend pou akomh kai to xrwma tous kseftizei meta apo liges meres. epifylassomai mono giati to exw 4 mhnes. tha epanelthw tou xronou na sas pw...:?

Δημοσ.
an breis ayto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569418 sthn athraysth ekdosh "titanium" par'to. to exw apo ta xristougenna kai eimai poly eyxaristhmenos ws twra. pio stivaro den exw dei, kai einai kai slide-up gia na mhn anhsyxeis gia kapakia.

+1 κι από μένα, το έχω εδώ κι ένα μήνα και πάει σφαίρα. για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι να σκεφτείς ότι τα Vista το βλέπουν σαν Readyboost ready. και είναι κι από τιτάνιο που το κάνει πολύ γερό.

Δημοσ.
Readyboost τι σημαίνει?

εν ολίγης το flashάκι χρησιμοποιείται σαν extra μνήμη. δες κι εδώ.

Giati den koitas kana corsair?

An se endiaferei h taxuthta metaforas einai polu dunata!

δεν θα το 'λεγα. έχω δοκιμάσει corsair και ενώ είναι γρήγορα δεν είναι τόσο γρήγορα ώστε να δουλέψουν το readyboost και άρα πιο αργά από το snαdisk.

Δημοσ.

Ναι καλό το Titanium αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν ο κος Κατερέλος να φτιάξει τις προδιαγραφές που γράφει για το εν λόγο flash drive "Capacity: 1GB – 2GB Performance: 15MB/s write and read speeds" οι σωστές προδιαγραφές κατά το Amazon είναι: "Performance: 9MB/s write and >15MB/s read speeds" http://www.amazon.com/SanDisk-SDCZ3-1024-A10-Cruzer-Titanium-Package/dp/B0007TC390

Δημοσ.

entaksei, kai to amazon den einai teras aksiopistias... egw genika an den dw specs sth selida ths etairias tou idiou tou proiontos den empisteyomai apolyta kanena allo. pantws mhn pnigesai, to sygkekrimeno flash exei poly ikanopoihtikes taxythtes. ektos an theleis kati pou na sou gemizei 1g se 3":-o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...