Προς το περιεχόμενο

HOL - Σοβαρο προβλημα - περιεργα πραγματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω HOL φοιτητικο (Λαρισα) 1Mbit και εχω μεγαλο προβλημα.... Ολη την μερα συμφωνα με speedtest ειμαι στα 300-400 και upload 160 περιπου. Το βραδυ μονο σήμερα απο τις 4 μεχρι 8 το πρωι ειχα κανονικα 900-950 συμφωνα με speedttest) Πηρα την hol και μου ειπαν να κατεβασω απο εναν ftp server τους αυτο και οταν το κατεβάζω πιανω 90-95αρια....

Τι συμβαινει ρε παιδια πεστε μου εσεις οι πιο ειδικοι παρακαλω... Απατεωνια μου μυρίζεται

Δημοσ.

Aφου κατεβάζεις απο εκει με 90-05 φταίνε οι server απο τους οποίους κατεβάζεις και πιάνεις 40-50 download. Αμα ήταν πρόβλημα γραμμής (dslam) θα είχες μόνιμα χαμηλή ταχύτητα. :)

Δημοσ.

Μα κατεβάζω πάντα απο rapidshare... Το speedtest? Δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει

Δημοσ.

To rapidshare δεν έχει πλέον καλές ταχύτητες.Έχει τύχει να κατεβάζω με 20kb από rapidshare και στο καπάκι μόλις τελειώνει βάζω torrent και κατεβάζω με 50+ (με 768 HOL). Γενικά στο rapidshare αν ο server έχει πάνω από ~7000 συνδέσεις σέρνεται. Να επιλέγεις server με λιγότερο από 5000 συνδέσεις και θα δεις ότι η ταχύτηταθα ανέβει.

Δημοσ.
Μα κατεβάζω πάντα απο rapidshare... Το speedtest? Δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει

to rapidshare etsi opos ine pleon..epidei exei para pollous servers den mporeis na katevazeis apo olous me ti megisti taxitita///

gia tin ellada ine sigekrimenoi ekinei ppou sou dinoun ti megisti taxitita..nomiza ine o telia sonera 2 ke allos enas pou den thimame...

Δημοσ.

και εγω hol φοιτητικό εχώ. με ακριβώς αυτές τις ταχύτητες ολη μέρα εκτώς απο τις πολυυ βραδινές ώρες και πολυυ πρωινές ώρες. κατέβασε αυτό το αρχείο ένα απόγευμα. εγω μίλαγα με τη hol για το ίδιο πρόβλημα φορές τη μέρα και μετά από 3 μήνες μου είπε ένας υπάλληλος: γιατι καταλαβαίνω οτι ξέρεις και ξέρεις τι είναι το dslam έστι θα είναι και δε πρόκοιτε να αλλάξει κατί! ααααααααα και ότι σύνδεση δε παίρνεις απο τη hol αλλά απο τη δίκτυο της σχολή σου!!!!

Δημοσ.

Και εσυ τα ιδια ε? Της πουτανας το καγκελο γινεται με το dsl, πληρωνω 1Μ και λαμβανω το 1/3, ενας φίλος ανηκει στο ιδιοκτητο τη forthnet και του ζητησαν γραμμη οτε για να μπει απο πανω το ιδιωτικο....

Δηλαδη πρεπει ο καθενας να εχει μισθωμενη γραμμη για να εχει το κεφαλι του ησυχο?

Δημοσ.

τα ίδια και δεν είμαι ο μόνος. τώρα το μόνο που κάνω είναι περιμένω να τελειώσει ο ένας χρόνος και να βάλω ένα ιδιωτικό δίκτυο. και εγώ έχω 768 και σε speedtest έχω από 210 μέχρι 300 στις καλές του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλοι Για Ολα Φταιει Ο Οτε. Πρεπει Να Αναβαθμισει Τα Dslam Σε Καθε Περιοχη. Ευτυχωσ Και Η Hol Απο8ασισε Να Ανα Βαθμιστει Τελευταια, Λενε 8α Πανε Στα 7.5gbps Μεχρι Το Τελοσ Του Ετουσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...