Προς το περιεχόμενο

AppleTV: τα hack πάνε βροχή!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
[...]

Για divx, xvid εννοείται ότι το hdmi είναι άχρηστο όπως και για τα περισσότερα hacks. Για HD,wifi, εμφάνιση πάσο ...

A, τώρα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι... άχρηστα ε; :P

Πάλι καλά που βλέπω "πάσο" και για κάτι. Τι έγινε, δεν είναι τέλεια σε όλα η Microsoft; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
A, τώρα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι... άχρηστα ε; :P

Πάλι καλά που βλέπω "πάσο" και για κάτι. Τι έγινε, δεν είναι τέλεια σε όλα η Microsoft; :P

Μίλησες τελευταία με το θείο σου από Αμερική ? Σου είπε μήπως αν χρειάζεσαι hdmi για αυτά που σου στέλνει ? :evil: Εμένα πάντως από το 2002 δε μου το έχει ζητήσει. 2002 λέω

'Οσο για το xbmc μόνο microsoft δεν είναι. Να δω αν και η Apple θα αφήσει "ελεύθερα" τα πράγματα γιατί η ιστορία άλλα λέει.

• Super Moderators
Μίλησες τελευταία με το θείο σου από Αμερική ? Σου είπε μήπως αν χρειάζεσαι hdmi για αυτά που σου στέλνει ? :evil:

Εμένα πάντως από το 2002 δε μου το έχει ζητήσει. 2002 λέω

'Οσο για το xbmc μόνο microsoft δεν είναι. Να δω αν και η Apple θα αφήσει "ελεύθερα" τα πράγματα γιατί η ιστορία άλλα λέει.

Τώρα παραέγινες κακός. :)

• Super Moderators
Στόχος μου να βάλεις windows. Μέχρι τότε δε ξέρω που μπορώ να φτάσω

Ξέρω πού μένεις. Ξέρω τι αυτοκίνητα οδηγάς.

Απλώς στο υπενθυμίζω...

(Νομίζω ότι άνοιξα Topic χθες….τεσπα μπορεί να σβήστηκε ή να ξέχασα να πατήσω submit)

Άλλο ένα hack … και το πιο σημαντικό ως τώρα: Mac OS X !

HowTo:

This is the process that was used to turn the Apple TV into a full blown Mac OS X machine:

1) remove the drive from the Apple TV

2) back up your drive! Make an image of it (see the harddrive upgrade tutorial for this)

3) Connect the drive to a regular Mac (use a Firewire or USB drive dock)

4) Install OS X (Intel version) to the drive (we suggest a slim install - no printer drivers etc.)

5) Boot from this drive, and set it up as you would like it. Make sure you do updates so it is at least 10.4.8.

6) Reboot to your normal OS X install.

Ok, you now have your fresh OS X install which will form the base of the customised OS X you will need for the Apple TV.

7) Remove mach_kernel from root of the drive containg the ATV install.

8 ) Replace it with the customised mach_kernel that youʼll find on Hackint0sh.org.

9) Replace /System/Libary/Coreservices/boot.efiwith the same file from your backup of the Apple TV OS drive (OSBoot partition).

10) Run bless:

bless --folder=/Volumes/OSBoot/System/Library/CoreServices --file=/Volumes/OSBoot/System/Library/CoreServices/boot.efi --setBoot

11) Delete all the Nvidia kexts (all beginning with NVD, there should be 5) from the target drive (in /System/Library/Extensions).

12) Transfer the drive back to the Apple TV

13) Turn the Apple TV on and cross your fingers.

You should boot up into Mac OS X. Woo!

From:

http://www.appletvhacks.net/2007/04/01/mac-os-x-running-on-apple-tv/#more-40

Original discussed and discovered at:

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=4074#post4074

(Νομίζω ότι άνοιξα Topic χθες….τεσπα μπορεί να σβήστηκε ή να ξέχασα να πατήσω submit)

Εδώ είναι: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=186004

Για μένα το πιο σημαντικό hack θα είναι να μπορεί το apple tv να παίζει τα πάντα χωρίς να του κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Μακάρι να το δούμε σύντομα….

@Thresher: Επειδή αυτό που λες περιγράφει ακριβώς την πολιτική της Apple αλλά και όλων των εταιρειών γενικά(πολλά features διάσπαρτα σε διαφορετικές συσκευές), με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τους και της μεγιστοποίησης του κέρδους τους στο τέλος, γι αυτό και οι απανταχού(υπερβολή) χρήστες, ψάχνουν τρόπους να παρακάμψουν αυτή την πολιτική, προς όφελος όλων μας(μηδέ της τσέπης μας εξαιρουμένης). :)

@Thresher: Επειδή αυτό που λες περιγράφει ακριβώς την πολιτική της Apple αλλά και όλων των εταιρειών γενικά(πολλά features διάσπαρτα σε διαφορετικές συσκευές), με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τους και της μεγιστοποίησης του κέρδους τους στο τέλος, γι αυτό και οι απανταχού(υπερβολή) χρήστες, ψάχνουν τρόπους να παρακάμψουν αυτή την πολιτική, προς όφελος όλων μας(μηδέ της τσέπης μας εξαιρουμένης). :)

dali13gr εγώ το είπα γιατί ο φίλος xalia

χωρίς να του κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας. :(

Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά .... :evil:

Ήδη μπορεί το apple tv να παίξει και τα μη επίσημα format. Απλά εκφράζω την επιθυμία αυτό το hack να γίνεται πιο εύκολα, χωρίς άνοιγμα του apple tv….

Μη σου χαλάσουμε χατίρι:

Hack the Apple TV without opening the case

Now that we can install full Mac OS X on the Apple TV, it really opens up the doors for making softmods to the Apple TV.

It appears the full version of Mac OS X will boot from an external USB drive, according to Turbo, the hacker who first managed to get the Apple TV to boot from USB.

Once booted, you can modify the Apple TV�s internal harddrive without needing to crack the case; and so you could enable SSH, Apache, or Apple Remote Desktop. You could even install 3rd party media centers, or just install some plugins.

Booting from USB requires booting the Apple TV as nromal then holding �menu� and �-� keys on the remote to initiate a restore boot. From there it takes a bit of timing, Turbo explains, �If I hold down menu and - from poweron until the first screen flash, I believe that it does the equivalent of cmd-opt-p-r. I only got it to boot from USB by releasing it at that point, then hitting it again just before the screen flashes on the second reset.�

He went on to explain that after the initial boot in this fashion; the Apple TV now boots from his USB drive by default if it is attached.

Obviously, we expect to see a whole host of softmods crop up, allowing people to tinker with their Apple TV�s without having to void the warranty by cracking it open.

Article: http://www.appletvhacks.net/

Αυτά είναι πολύ καλά νέα! Σε λίγο ο θείος θα έχει το πακετάκι έτοιμο για usb…

Χτες όμως που ήμουν στο mall, ρώτησα ένα φιλαρακί που δουλεύει στο multirama και μου είπε ότι apple tv δε θα φέρουν! Πάει το multirama :)

Από το fnac ίσως ?

Γιατί από rainbow δε λέει με τη καμία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...