georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Πριν από λίγες μέρες άρχισε η διάθεση των νέων AppleTV. Ως γνωστόν, και προς μεγάλη απογοήτευση πολλών από εμάς, τα μόνα video format που υποστηρίζει είναι το H.264 και το mpeg-4. Χάρις την εφευρετικότητα των χρηστών του όμως αυτό μπορεί να αλλάξει. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν νέα στο internet για το πρώτο "hack" που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων divx από το AppleTV. Το "κόλπο" με δυο λόγια περιλαμβάνει την προσθήκη στο λειτουργικό σύστημα του AppleTV (μια ειδική έκδοση του Mac OS X) των απαραίτητων CODECs για να μπορεί να παίζει divx, μαζί με κάποιες απαραίτητες ρυθμίσεις. Βέβαια για να μπορέσει να γίνει αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε το AppleTV, να βγάλουμε από μέσα στο σκληρό του δίσκο και να τον συνδέσουμε ως δεύτερο δίσκο σε ένα υπολογιστή Apple Mac έτσι ώστε να προσθέσουμε στους κατάλληλους φακέλους τα απαραίτητα αρχεία και να κάνουμε τις ρυθμίσεις και αλλαγές που χρειάζονται. Αυτό (η αφαίρεση του δίσκου και η σύνδεση του σε άλλο Mac) πρέπει να γίνει γιατί κανονικά το AppleTV δεν μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία και ρυθμίσεις του λειτουργικού του. links: ανοίγοντας ένα AppleTV hack-άροντας το AppleTV #1 hack-άροντας το AppleTV #2 hack-άροντας το AppleTV #3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Allo eva link: http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=2391956 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος. Τα hack για το AppleTV πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Απολογισμός (όσα έχω πάρει εγώ χαμπάρι μέχρι σήμερα): 1. divx support 2. αναβάθμιση δίσκου 3. boot από εξωτερικό usb δίσκο 4. vlc support 5. apache & ssh 6. appleTV σε MacMini 7. appleTV σε MacBook 8. World Of Warcraft σε appleTV και ο κατάλογος μεγαλώνει καθημερινά... Τα περισσότερα από τα παραπάνω hack (και ίσως και άλλα) μπορούν να βρεθούν εδώ: http://www.appletvhacks.net/ Δεν του φαινόταν πως θα είναι τόσο multi-talented το μηχανάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το καλό είναι ότι το Apple Tv απευθύνεται σε πολύ πιο ευρύ κοινό από ότι οι υπολογιστές Apple και έτσι έφτασε σε περισσότερα χέρια που, ε απλά θελαν να δουν τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα. Και λογικό είναι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γιατί έχω την εντύπωση πως η Apple δεν στεναχωριέται και πολύ από τα παραπάνω hack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 αν γίνεται κατεβαστήρι σωθήκαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γιατί έχω την εντύπωση πως η Apple δεν στεναχωριέται και πολύ από τα παραπάνω hack? Χεχε, ναι, όντως! Κι εγώ θα χαιρόμουν με τόση δωρεάν διαφήμιση... Τελικά το όνομα "AppleTV" μάλλον το αδικεί. Ίσως θα έπρεπε να το ονομάσουν Mac Micro (μιας και είναι πιο μικρό από Mac Mini) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 αν γίνεται κατεβαστήρι σωθήκαμε!!! Αφού μπορείς να του βάλεις VLC, τότε θα μπορείς να του χώσεις και το Azureus πάνω και να το χειρίζεσαι με διάφορους τρόπου (WebUI, να παίρνει αυτόματα torrents απο FTP κτλ κτλ) ... Μόνο που τότε θα πρέπει να του βάλεις τον 120άρι σκληρό (μπορεί να παίρνει κι εξωτερικό, δεν έχω παρακολουθήσει μέχρι εκεί:razz: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Θα γίνω κακός αν πω ότι με το xbox1 και το xbmc γίνονται όλα αυτά και πολλά παραπάνω για πολύ λιγότερα λεφτά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ναι? γίνονται με το xbox? Θα το κοιτάξω αυτό. Πάντως αν είναι έτσι όπως λέει ο worldcitizen είναικαλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Θα γίνω κακός αν πω ότι με το xbox1 και το xbmc γίνονται όλα αυτά και πολλά παραπάνω για πολύ λιγότερα λεφτά ? 1. Ναι, θα γίνεις κακός. 2. Θύμισέ μου, το X-BOX έχει έξοδο HDMI; :? Ή μόλις τώρα βγήκε X-BOX με έξοδο HDMI (το λεγόμενο Εlite); 3. Για πολύ λιγότερα λεφτά; Σίγουρα; H AppleTV έχει τα ίδια λεφτά (299 ευρά) με το XBOX 360 Core. Βέβαια το ΧΒΟΧ 360 Core δεν έχει: σκληρό δίσκο, ethernet, remote (παραθέτω τι δεν έχει σε σχέση με την AppleTV). 4. Όσο για τα "πολλά παραπάνω", λίγη υπομονή. Δέκα ημέρες έχει βγει στην αγορά η AppleTV συσκευή. Δεν ξέρουμε ακόμα το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων της. ΥΓ: Δεν μπαίνω στην αντιπαράθεση XBOX 360 / PS3. Δεν είναι ανάγκη να προστρέξουν εδώ οι συνήθεις φωνασκούντες για το XBOX 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Κύριε Administrator, με όλο το σεβασμό, έχετε δίκιο, μόνο που ούτε τόσο όμορφο είναι το xbox, ούτε HD παίζει(νομίζω), ούτε wifi έχει(επίσης νομίζω, δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα). Και last but not least...δεν είναι Apple!!! Ελπίζω να μην γίνω banned επειδή αντιμίλησα :-P:-P:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Σόρρυ για την επανάληψη, ήρθε ο εφοδεύον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γράφω ο καημένος xbox 1, την κονσόλα που η απίστευτη εταιρεία με το όνομα Microsoft είχε κυκλοφορήσει το 2001. 'Aνετα το βρίσκεις 100 ευρώ και με 20gb δίσκο. Για divx, xvid εννοείται ότι το hdmi είναι άχρηστο όπως και για τα περισσότερα hacks. Για HD,wifi, εμφάνιση πάσο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ψιτ κύριε ο σκύλος σας αντιμιλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.