Προς το περιεχόμενο

PC cases

mitsosk2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να παρω ενα case για το PC μου γιατι τελευταια ανεβαζει θερμοκρασια συχνα και θελω ενα καλο case να το τιγκαρω και με ανεμιστιρια για να γινει δουλεια. Θελω λοιπον τα φωτα σας για ενα καλο pc case. Η τιμη δεν ειναι θεμα αλλα μην το παραξηλωσουμε το θεμα ετσι? Περιμενω βοηθεια...

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις ''τελευταια"?? Πριν δεν ανεβαζε?? Ξεκαθαρισε μας πρωτα αυτο...

Επισης, για τι θερμακρασια μιλαμε, και σε τι συστημα?

Δημοσ.

Πριν οχι δεν μου ανεβαζε. Εχω Ρ4 3,2 Prescott και συμφωνα με Asus Probe βαραει κατι 80αρια ενω η κανονικη ειναι στα 72. Τωρα ειναι και παραφορτωμενος ο σκληρος. Κουτι ηθελα να αλλαξω ουτως ή αλλως απλα τωρα ψαχνω και για ενα κουτι το οποιο να εχει καλη αρχιτεκτονικη για ροη αερα.

Δημοσ.

Πριν πας για κουτι ,για πες μας εχεις περασει απο τις προηγουμενες και πιο οικονομικες λυσεις;

Παστα εχεις αλαξει οσο καιρο τον εχεις; Μηπως παλι αλαξες αλλα δεν πατησε σωστα η ψυχτρα;

Παντως υψηλες υπερβολικα δεν ειναι οι θερμοκρασιες ακομα και για Presc(h)ott ;

• Moderators
Δημοσ.

Eγω νομιζω οτι ειναι θεμα σκονης (ή/και καμμενου ανεμιστηρακιου), αμα τα πιασεις και τα καθαρισεις ολα, βαλεις λιγη παστουλα στη cpu, και ελεγξεις οτι ολα δουλευουν, νομιζω θα εισαι μια χαρά.

Δημοσ.

Είτε πάρεις καινούριο κουτί είτε όχι, συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο GeorgeMan. Καθάρισε το μηχάνημα, βάλε και λίγη πάστα και θα δεις μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Τελικα πρεπει να ειναι αυτο που λετε με την παστα. Δεν το ειχα σκεφτει καθολου. Κατεληξα λοιπον στην εξης ιδεα. Θα παρω ενα καλο ανεμιστηρα CPU θα βαλω και παστουλα και λυθηκε το προβλημα. Αν εχετε να προτινετε και καποιο ανεμιστηρα CPU θα ηταν ωραια. Η απορια για κουτι παραμενει γιατι καποια στιγμη θελω να το αλλαξω και θα ηθελα καποιες αποψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...