Προς το περιεχόμενο

Download γραφειο-σπιτι

adgpk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,ενας φιλος εχει ενα pc στο γραφειο και ενα laptop, και θελει να μπορει να μπαινει απο το σπιτι στο pc του γραφειου και να κατεβαζει καποιες φορες αρχεια....Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ειναι στο dc++ αλλα δεν θελει οι αλλοι να βλεπουν τα αρχεια του ποσο μαλλον να τα κατεβαζουν....Λογικα πρεπει το pc στο γραφειο να αποκτησει σταθερη ip για να μπορει να συνδεεται και να κατεβαζει απο το σπιτι?Το θεμα ειναι να εχει προσβαση μονο αυτος στο αλλο pc και να μπορει να κατεβαζει.....Any ideas???:?

Δημοσ.

Χμ δεν μιλαω για remote desktop αυτο δεν ειναι τιποτα εχω βαλει και γω το Real VNC και εχω πειραματιστει με κατι φιλους και ειχε πολυ γελιο,αλλα στο συγκεκριμενο προβλημα ο φιλος μου θελει να κατεβαζει απο το γραφειο του μονο αυτος και οχι απλα να μπαινει με το VNC...Επισης η εικονα με το VNC δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη και ειδικα αμα μπαινει απο σπιτι (ISDN) για να δει κατι στο γραφειο (ADSL 768)....

Δημοσ.

μπορει να χρησιμοποιησει το msn messenger.συνδεεται με δυο διαφορετικους λογαριασμους,εναν στο γραφειο και εναν στο σπιτι.τα αρχεια που θελει να μοιραζονται τα βαζει σ εναν shared folder.διαφορετικα....

πας σε ftp....η στο gspace

Δημοσ.
μπορει να χρησιμοποιησει το msn messenger.συνδεεται με δυο διαφορετικους λογαριασμους,εναν στο γραφειο και εναν στο σπιτι.τα αρχεια που θελει να μοιραζονται τα βαζει σ εναν shared folder.διαφορετικα....

πας σε ftp....η στο gspace

Το gspace δεν το ξερα αλλα ειχα στο μυαλο μου κατι παρομοιο σε στυλ rapidshare, αλλα απο οτι βλεπω θα του πω να το κανει με msn η gspace που ειναι και ψιλοαπλα γιαυτον...Βεβαια οταν ανοιξα το thread ειχα στο μυαλο μου κατι σαν P2P download σε στυλ dc++ ετσι ωστε να κατεβαζει με σχετικα καλες ταχυτητες απο το σπιτι και να μην χρειαζεται να κανει upload τα αρχεια πρωτα (msn,rapidshare,gspace). Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να χρησιμοποιησω το FileZilla Server??? Ευχαριστω παντως για την βοηθεια:razz:

Δημοσ.
Αν σε ενδιαφέρει να στήσεις FileZilla Server, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο λινκ της υπογραφής μου.

Το κοιταξα και πιο πριν, μου φανηκε λιγο περιπλοκο αλλα θα το προσπαθησω ετσι απο περιεργεια να δω τι παιζει, αν και στον φιλο θα το κανω με gmail:cool: ...Τnx και παλι για τη βοηθεια:smile:

Δημοσ.

OK. Ήμουν και λίγο άκυρος, τώρα πρόσεξα ότι έδωσε το λινκ ο Eusebius. Πού κατάντησα, να σπαμάρω στο Insomnia... :oops:

Δημοσ.

απλα να εγκαταστήσει ενα προγραμμα ftp server,στο αλλο υπολογιστή ftp client.Είναι εντελώς ευκολο το μόνο που χρειαζεται έιναι να ορισει τους καταλόγους που θα είναι φανερει και τις ip.Θα προστατέυεται και με κωδικό οποτε δεν θα ανυσυχεί.Αν έχει firewall θα πρέπει να ανοίξει την πορτα 21

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...