Προς το περιεχόμενο

WORD και αφαίρεση περιθωρίων

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτή την σελιδούλα και στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου εμφανίζει αριστερά και δεξιά περιθώρια(έστω κι αν τα χω μηδενίσει).Πως να τα εξαφανίσω,γιατί στα αυτοκόλλητα που θέλω να εκτυπώσω δεν θέλω να υπάρχουν.HELP

DISCOUNT MARKET.zip

Δημοσ.

Στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου το δείχνει κανονικά δηλαδή χωρίς περιθώρια. Δεν πείραξα τίποτα στο κείμενο σου.

Πάρε ένα screenshot

kkshot01pr0.th.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμένα στην προεπισκόπηση(και στην εκτύπωση μου βγάζει περιθώρια).Ενώ σε κανονική μορφή(όπως το δουλεύεις) χωρίς περιθώρια.Άρα μήπως είναι κάτι στις προτιμήσεις εκτύπωσης?Για να ψαχτώ κι άλλο.Thanks man

Δημοσ.
Στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου το δείχνει κανονικά δηλαδή χωρίς περιθώρια. Δεν πείραξα τίποτα στο κείμενο σου.

Πάρε ένα screenshot

kkshot01pr0.th.jpg

ρε παίχτη δεν το χω καταφέρει μπορείς να το κάνεις ένα attachment να το εκτυπώσω από εσένα.Είναι για δουλειά γι αυτό και το θέλω.Thanks in advance

Δημοσ.

Τα περιθώρια το Word τα παίρνει από τον εκτυπωτή. Δεν κάνεις τίποτα αν παίζεις με το .doc, ή άλλαξε τον προεπιλεγμένο εκτυπωτή (π.χ. βάλε τον microsoft image writer) ή εκτύπωσέ το από άλλο πρόγραμμα, π.χ. acrobat reader.

Στο έκανα .pdf χωρίς περιθώρια, δες το συνημμένο.

DISCOUNT MARKET.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...