GRECTORAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Έχω αυτή την σελιδούλα και στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου εμφανίζει αριστερά και δεξιά περιθώρια(έστω κι αν τα χω μηδενίσει).Πως να τα εξαφανίσω,γιατί στα αυτοκόλλητα που θέλω να εκτυπώσω δεν θέλω να υπάρχουν.HELP DISCOUNT MARKET.zip
kleidokratwr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου το δείχνει κανονικά δηλαδή χωρίς περιθώρια. Δεν πείραξα τίποτα στο κείμενο σου. Πάρε ένα screenshot
GRECTORAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμένα στην προεπισκόπηση(και στην εκτύπωση μου βγάζει περιθώρια).Ενώ σε κανονική μορφή(όπως το δουλεύεις) χωρίς περιθώρια.Άρα μήπως είναι κάτι στις προτιμήσεις εκτύπωσης?Για να ψαχτώ κι άλλο.Thanks man
GRECTORAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μου το δείχνει κανονικά δηλαδή χωρίς περιθώρια. Δεν πείραξα τίποτα στο κείμενο σου.Πάρε ένα screenshot ρε παίχτη δεν το χω καταφέρει μπορείς να το κάνεις ένα attachment να το εκτυπώσω από εσένα.Είναι για δουλειά γι αυτό και το θέλω.Thanks in advance
kleidokratwr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Όπως σου είπα δεν πείραξα τίποτα. Απλά μάλλον έχεις πειράξει την πρεπισκόπηση. Όπως το κατέβασα το ξανανεβάζω http://www.sendspace.com/file/ziz9ff
alkisg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Τα περιθώρια το Word τα παίρνει από τον εκτυπωτή. Δεν κάνεις τίποτα αν παίζεις με το .doc, ή άλλαξε τον προεπιλεγμένο εκτυπωτή (π.χ. βάλε τον microsoft image writer) ή εκτύπωσέ το από άλλο πρόγραμμα, π.χ. acrobat reader. Στο έκανα .pdf χωρίς περιθώρια, δες το συνημμένο. DISCOUNT MARKET.zip
GRECTORAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 να στε καλά παίδες.2η ερώτηση πως τα κάνετε pdf,έτσι περιληπτικά
GRECTORAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Πολύ περιληπτικά, pdfcreator! dl now.thanks man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.