novice21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Επειδη το εχω ρωτησει αυτο, εμενα μου ειπε ο μεταφορεας οτι απο τη στιγμη που με ανοιξω τη συσκευασια, το περιεχομενο μου ανηκει και δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει πισω, και ακουγεται πιο λογικο.. Ειναι δυνατον να μου τη φερει, να ανοιξω, να δω οτι ειναι μια οθονη σπασμενη και να του πω "αααα δε ξερω τιποτα, παρτη πισω" ; Για να τη χρεωθει αυτος; Εκτος και εννοεις να εχω μαρτυρα; Ε τραβηγμενο, δεν εχω ακουσει ποτε να μου πουν, οχι εσυ το εσπασες... Και εγω ειχα προβλημα με σπασμενη οθονη, αλλη μαρκα, δεν ακουσα τιποτα. Απλα δεν υπογραφεις το δελτιο αποστολης/παραλαβης,και αμα θελει ας την αφησει κι ας φυγει.Δεν γνωριζω ομως εαν τετοιες παραγγελιες προπληρωνονται κατα την παραγγελια η κατα την παραλαβη.Δεν εχω κανει καμια αγορα με αυτον τον τροπο.
kleidokratwr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Απλα δεν υπογραφεις το δελτιο αποστολης/παραλαβης,και αμα θελει ας την αφησει κι ας φυγει.Δεν γνωριζω ομως εαν τετοιες παραγγελιες προπληρωνονται κατα την παραγγελια η κατα την παραλαβη.Δεν εχω κανει καμια αγορα με αυτον τον τροπο. Την περίπτωση να μην σε αφήσει να ανοίξεις το πακέτο πριν υπογράψεις την έχεις σκεφτεί; Τα δέματα τα έχει χρεωμένα ο ίδιος, και απο τη στιγμή που δεν υπάρχει υπογραφή είναι υπόλογος για αν πάθουν "τίποτα". Φυσικά το "άνοιγμα" όπως καταλαβαίνεις περιλαμβάνεται στην κατηγορία "τίποτα".:-|
grtt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι εγώ μόλις τηλεφώνησα στην LG επειδή είχε ένα καμένο pixel ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι, πήρε την παλιά, μου έδωσαν καινούργια και δεν ρώτησαν τίποτα... Κανένα παράπονο από την αντιπροσωπία..
vandermonde Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Σε οσους εφερε αλλη η LG......σας εκανε κατι εντυπωση..κατι που να δειχνει οτι δεν ηταν καινουρια? Εμενα μια εβδομαδα περιπου απο την αγορα της παρουσιασε κατι, και μεσα σε 2-3 μερες μου εφεραν αλλη. Ηταν συσκευασμενη κανονικα,σφραγισμενη κλπ. Μια χαρα η νεα οθονη αλλα ελειπε ενα αυτοκολλητακι (vista ready κλπ) το οποιο με εβαλε σε υποψιες. Αν σε λιγοτερο απο week σου φερνουν επισκευασμενη παντως, παροτι μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος, μαλλον δεν θα την ξανατιμησω την LG σε μελλοντικη μου αγορα.....
poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 επρεπε να απαιτησεις να σου στειλουν αλλη.εχω την εντυπωση οτι στις πρωτες 10 μερες σου στελνουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και μετα σου στελνουν μεταχειρισμενη/επισκευασμενη
vandermonde Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 το σκεφτομουν.......αλλα λεω φαντασου να μου στειλουν αλλη και να χει καμμενο πιξελ!!.........δεν πειραζει οταν θα ξανα παρω οθονη, η LG θα παρει τα τρια μου (συγνωμη κιολαας αλλα το χουν παρακανει πια με τις κωλο-οθονες τους....και οχι μονο αυτοι!!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παντως 12/2006 που πηρα LG 19", η συσκευασία την ηταν πολύ πιο αθλια απο 12/2004 που ειχα παει 17" Philips. Μεσα σε αυγουλιερα ηταν! Η Philips ειχε και φελιζολ και 2 ειδων αφρολέξ (ενα λεπτοτερο και σκληροτερο και ενα πιο χοντρο και μαλακο). Επισης, η LG οταν εκτυπωνει ο Canon κουνιεται περα δωθε (στον παραλληλο με αυτην αξονα), δλδ σαν να την πατας απο πανω στις ακρες. Η Philips δεν εκανε τετοια.... Βεβαια και στην αυγουλιερα κανενα προβλημα δεν ειχε, ουτε γρατζουνια ουτε τπτ, και πολύ καλυτερη ποιοτητα απεικονισης (ε 2 χρονια σε LCD ειναι σαν αιωνας...)
JOHNX2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 RE PAIDIA OTI DINIS PERNIS... ego pou pira to Ianouario tin NEC 90GX2-PRO me to pou aniksa tin kouta ta epeksa. fenizol perimetrika tis othonis kai xartina 3pla stirigmata gia ta afrolex gia na min erxete i othoni se epafi me to xartokouti. itan les kai itan pano se stilous i othoni.. kai episis 2 kalimata gia tin othoni mprosta ... kostise omos konta sta 400+ euro... den eixe 200 euro
Vagos_46 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 JHONX2 το 'ότι δίνεις παίρνεις' ισχύει παντού,αλλα αυτός δεν ειναι λόγος για να θάβουμε την lg.και φυσικά συγκρίνεις μοντέλα αλλης κατηγορίας με οτι αυτό συνεπάγεται (ποιότητα,ποιότητα και ποιότητα!!!).η δικιά σου περίπτωση πουστι@ κάποιου παρεισαγωγέα μου μυρίζει,η οθόνη δεν πιστεύω οτι πέρασε τον τεχνικό έλεγχο σε αυτή την κατάσταση.αλήθεια η αγορά της οθόνης απο που έγινε? /φιλικά πάντα..
Lestat2736 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 το θεωρώ μάλλον απίθανο να φταίει η LG, παντως από φιλό που ξερω ότι του εμφάνισε καμμένα Pixel με το που την άνοιξε, την άλλη μέρα του ήρθε καινουργια και περιμένανε να την εγκαταστήσει για να δει αν είναι οκ. Σ αυτά είναι εντάξει η LG. Ελπίζω να την αλλάξεις γρήγορα να την ευχαριστηθείς και να το ξεχάσεις μετά από λίγο. είναι όντως περίεργο πάντως πως ήρθε στα χέρια σου σε τέτοιο χάλι! Good Luck!
johnbond Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eno antitheta me 2/2 LG provlimata (i proti xriastike na alaxti 4 fores mexri na erthi mia sosti) kai me tin deuteri LG tora pame gia ali mia allagi (elpizo na min xriasti kai 2ri alagi tin pempti pou tha paralavo tin nea othoni). Και γιατί ξαναπήρες LG αφού είχες τόσα προβλήματα με την πρώτη; Μοιάζεις με τους έλληνες ψηφοφόρους που όλη την τετραετία γκρινιάζουν και στις εκλογές ψηφίζουν το ίδιο κόμμα. Εγώ ότι Lg έχω πάρει έμεινα πολύ ικανοποιημένος..
JOHNX2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Prin apo 10 lepta irthe i nea othoni.... Paratiro oti to kouti eksoterika den egrafe 1960TR-BF alla 1760TR-BF. FISIKA KATALAVENETE TI EGINE... Alles 3 meres tora gia na feroun oi m@l@kes tis LG tin sosti... den pezontai ta atoma.
vandermonde Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 kara-LOL.........υπομονη.......και που ξερεις η επομενη που θα σου φερουν μπορει να ειναι η 24αρα τους..........
grigas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ...FISIKA KATALAVENETE TI EGINE... τους έδειρες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.