Προς το περιεχόμενο

eleos epitelous me autin tin ELEINI LG...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φαίνεται φίλε δεν έχεις τρέξει ποτέ σε αντιπροσωπίες να δεις την γλύκα...Εδώ έρχονται ,την παίρνουν, σου φέρνουν καινούργια και παραπονιόμαστε...Το μόνο είναι οτι θα αναγκαστείς να περιμένεις συνολικά καμμιά βδομάδα. Στην αντιπροσωπία θα ήταν 1 μήνας και βγάλε άκρη.Πολλές αντιπροσωπίες επίσης μιλάνε μόνον(!!!) με τον πωλητή και όχι με τον αγοραστή(το έχω ζήσει και αυτό) εκεί να δείς γλύκα.

Αν περιμένεις 3 μέρες είναι ζήτημα... THE BEST SERVICE! LG για πάντα!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα την 19ra την wide και επειδή είχε ένα καμένο pixel και δεν είχαν άλλη μου έδωσαν την 20ra wide χωρίς να πληρώσω τίποτα... Aρα για μένα τουλάχιστον είναι the best of η LG.

Δημοσ.

Φίλε είσαι πολύ κωλ*φαρδος....!!!! Μην τα λες έτσι αυτά γιατί θα σε χτυπήσει κανείς αν μάθει που μένεις! Είσαι πολύ τυχερός!!!

Φίλε με γειες και πάντα τέτοια! Να είσαι καλά! :)

Δημοσ.

Meta apo tilefonimata sto magazi pou pira tin othoni kai stin LG fisika o kivos erifthi...

Epistrofi tis othonis sto magazi pou tin agorasa, kai mou aposteloun ali othoni se 3 ergasimes meres auti.

Δημοσ.

opios kai einai o tixeros... den tha katalavi tipota... oson afora ta plastika toulaxiston, dioti tha ta alaksoun me kainourga.

gia ta 2 kamena pixels den ksero ti paizi...

mipos na elega kanena serial number mpas kai pesi sta xeria kanenos simforoumiti???

na kai oi zimies....

post-44722-129062944364_thumb.jpg

post-44722-129062944365_thumb.jpg

Δημοσ.
Διδαγμα:Δεν παραλαμβανουμε τιποτα στα τυφλα, ειδικα με παραδοση κατ' οικον, ανευ ελεγχου πρωτα ενωπιον του μεταφορεα.Ετσι γλυτωνουμε απο περιπετειες.

Επειδη το εχω ρωτησει αυτο, εμενα μου ειπε ο μεταφορεας οτι απο τη στιγμη που με ανοιξω τη συσκευασια, το περιεχομενο μου ανηκει και δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει πισω, και ακουγεται πιο λογικο..

Ειναι δυνατον να μου τη φερει, να ανοιξω, να δω οτι ειναι μια οθονη σπασμενη και να του πω "αααα δε ξερω τιποτα, παρτη πισω" ;

Για να τη χρεωθει αυτος;

Εκτος και εννοεις να εχω μαρτυρα; Ε τραβηγμενο, δεν εχω ακουσει ποτε να μου πουν, οχι εσυ το εσπασες... Και εγω ειχα προβλημα με σπασμενη οθονη, αλλη μαρκα, δεν ακουσα τιποτα.

Δημοσ.

Oi pio kales othones ever se themata Kostous/apodoshs.

Exw parei arketes Lg kai den exw dei problem pote.

Ase pou exei kai onsite 3 xronia 0 kameno pixel.

gia des oi alles ti dinoun

auta

gia to provlima sou pare thn lg thlefwno kai tha se taktopoihsoun mia xara

mhn anyshxeis

Δημοσ.

Se auto pou les simfono apolita, sxedon kamia eteria den dini eggiisi "0" PIXELS.

Nomizo i EIZO gia 6 mines mono.... kati tetio!!

Alla apo prosopiki empiria PANTA!!! me 3 NEC kai 2 PHILIPS den eixa kanena provlima pouthena. Eno antitheta me 2/2 LG provlimata (i proti xriastike na alaxti 4 fores mexri na erthi mia sosti) kai me tin deuteri LG tora pame gia ali mia allagi (elpizo na min xriasti kai 2ri alagi tin pempti pou tha paralavo tin nea othoni).

Δημοσ.

JOHNX2 λέει για την οθόνη μου. Η τέταρτη μου ήρθε σωστή παιδιά... Απλά νομίζω ότι δεν τις πετάνε... τις δίνουν στον επόμενο σε μήπως και δεν προσέξει κάποιο Pixel και τη γλιτώσουν.

Δημοσ.
JOHNX2 λέει για την οθόνη μου. Η τέταρτη μου ήρθε σωστή παιδιά... Απλά νομίζω ότι δεν τις πετάνε... τις δίνουν στον επόμενο σε μήπως και δεν προσέξει κάποιο Pixel και τη γλιτώσουν.

Oxi file den leo gia tin diki sou periptosi... alla gia tin proti LG pou eixa pari... 1915 an thimame kala!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...