Προς το περιεχόμενο

eleos epitelous me autin tin ELEINI LG...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nai vagos_46 den exei anaferthi allo problima... mono ego exo problima me othoni LG. kala plaka kanis???

ean mia eteria den exei tosa problimata me tis othones to service tis den tha itan toso diasimo

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο ενα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορούμε να καταδικάζουμε μια εταιρία οπου το service της αποδεδειγμένα ειναι αψογο και παρόμοια περιστατικά δεν εχουν αναφερθεί στο παρελθόν...εγω το μαγαζί που την αγόρασα θα κατηγορούσα. ;-)

Ακόμη και να έβγαλε κάποιο ελαττωματικό κομμάτι η LG στην αγορά δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστη! Ποια εταιρία δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ελαττωματικό; Το ζήτημα είναι να υπάρχει άμεση υποστήριξη σε αυτές τις περιπτώσεις. Και απ' ότι διαβάζω για την LG αυτό ισχύει!!!

Δημοσ.
:lol: βάλε και εμένα μία μάστορα! 4/4! :P JOHNX2 το τελικό συμπέρασμα είναι να γυρίσεις την οθόνη στο μαγαζί για να αναλάβει την ανταλλαγή της με μία καινούργια. Αν δεν το κάνει το μαγαζί, βρίσε τους, σπάστα όλα και φύγε, πήγαινε στην LG όπου και θα στην αλλάξουν. Μην καθόμαστε και παιδεύουμε το θέμα για ΜΙΑ περίπτωση όπου το προιόν παραδόθηκε έτσι. Τις εταιρίες δεν πρόκειται να τις κάνουμε τέλειες αλλά ούτε και τα προιόντα τους. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει και ο όρος ΕΓΓΥΗΣΗ.
Δημοσ.

ok paidia to exoume kourasi to thema kai den exi noima na to sinexisoume.

deutera tha sas enimeroso ti egine

thanks se olous gia ta post!

Δημοσ.

H οθόνη το φίλου μου παρουσίασε πρόβλημα αλλά αντικαταστάθηκε αμέσως με καινούργια.Εγώ που πήρα 2 οθόνες LG (και μία 37" τηλεόραση) όλα μια χάρα ήταν χωρίς κανένα πρόβλημα, και ξέρω ότι άν πάθουν τπτ θα μου τα αλλάξουν στα σίγουρα χωρίς μαααα..μουυυυ.. Γιαυτό έχω το κεφάλι μου ήσυχο όταν αγοράζω LG...

Δημοσ.

Διδαγμα:Δεν παραλαμβανουμε τιποτα στα τυφλα, ειδικα με παραδοση κατ' οικον, ανευ ελεγχου πρωτα ενωπιον του μεταφορεα.Ετσι γλυτωνουμε απο περιπετειες.

Δημοσ.
σπασμένο κάδρο σε καινούργια οθόνη,εγω τουλάχιστον πρώτη φορα ακούω.

Ε, να μωρέ, δεν ανοιγε εύκολα το γ@μημ.νο το κουτί και του τράβηξα ένα δυο τρία τέσσερα κλοτσίδια του παλιοκουτου. Τελικά το πέταξα απο το μπαλκόνι και άνοιξε. Τα ήθελε ο κώλος του.:razz:

Reference :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φαίνεται φίλε δεν έχεις τρέξει ποτέ σε αντιπροσωπίες να δεις την γλύκα...Εδώ έρχονται ,την παίρνουν, σου φέρνουν καινούργια και παραπονιόμαστε...Το μόνο είναι οτι θα αναγκαστείς να περιμένεις συνολικά καμμιά βδομάδα. Στην αντιπροσωπία θα ήταν 1 μήνας και βγάλε άκρη.Πολλές αντιπροσωπίες επίσης μιλάνε μόνον(!!!) με τον πωλητή και όχι με τον αγοραστή(το έχω ζήσει και αυτό) εκεί να δείς γλύκα.

Δημοσ.
Φαίνεται φίλε δεν έχεις τρέξει ποτέ σε αντιπροσωπίες να δεις την γλύκα...Εδώ έρχονται ,την παίρνουν, σου φέρνουν καινούργια και παραπονιόμαστε...Το μόνο είναι οτι θα αναγκαστείς να περιμένεις συνολικά καμμιά βδομάδα. Στην αντιπροσωπία θα ήταν 1 μήνας και βγάλε άκρη.Πολλές αντιπροσωπίες επίσης μιλάνε μόνον(!!!) με τον πωλητή και όχι με τον αγοραστή(το έχω ζήσει και αυτό) εκεί να δείς γλύκα.

kalitera na min bgazoume istories apo to mialo mas... ean den kseroume.

Δημοσ.

στην σονυ ελλας για μια 17αρα τφτ επρεπε να παω στη συγγρου οππου στεγαζετε η αντιπροσωπεια amidex νομιζω λεγεται και περιμενα συνολικα 3,5 μηνες για να μου πουν οτι τελικα δεν θα μου δωσουν το μοντελο αυτο αλλα αλλο Την οθονη την πηρα απο το πλαισιο το οποιο ενιπτε τας χειρας του Οποτε η lg μια χαρα κανει την δουλεια της το ιδιο κανει και η σονυ αλλα στις 19αρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...