Προς το περιεχόμενο

eleos epitelous me autin tin ELEINI LG...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω οσες φορες εχω μιλησει με lg η εχω στειλει οθονη πισω (για ηλιθιο πραγματικα λογο,δεν εμφανιζοταν αμεσως το μενου(!)) ειχα αψογη εξυπηρετηση.επισης,το μαγαζι δεν ανακατευεται καθολου στην εγγυηση εκτος κι αν ειναι παραεισαγωγη οπου τοτε κλαφτα!

οσον αφορα το γεγονος αυτο καθεαυτο το να ειναι μια οθονη σ'αυτη την κατασταση ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ αφενος μεν δεν ειναι φυσιολογικο,αφετερου δε δεν ειναι απιθανο.νομιζω οτι γνωριζουμε την εννοια του ορου αστοχια υλικου ετσι?ειναι καιτι που ναι μεν δεν συμβαινει συχνα,συμβαινει ΟΜΩΣ παντου,σε ολες τις εταιρειες.κανε τα πρεποντα και αν δεν μεινεις ευχαριστημενος μπορεις να ποσταρεις ξανα,με λιγοτερο επιθετικο υφος αν γινεται

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

JOHNX2..bgale tin mia orea foto..na doume tin kyria LG sou..(bale tin sto proto post..etsi na tin blepoun oi epomenoi epidoksoi apateoniskoi)

kai pisteuo oti prepei na brethei o aitios tis katastrofis..den eine pramata auta..

Δημοσ.

tha sikoso ikona pros to bradaki... tora eimai se alo pc...

re si anemos exei poli plaka i katastasi diladi.. edo mou lei o alos tha se krazoume meta an stin alaksoun..

diladi ean plironate esis 300 euro gia mia othoni kai tin pernate spasmeni ti tha legate? aaa ti orea, den pirazi re si de bariese!!! kai ksanatonizo,

itan sfragismeni, kai egine paragelia mono gia mena, to katastima den eixe stock komatia.

to katastima pou milisa mazi tous otan anefera gia othoni vitrinas kai ta sxetika, mono pou de me ekrakse..

mou eipe "ma kirie edo den tin ixame kan pos na tin exoume kai stin vitrina?" ekei ntrapika ligo na po tin alithia.

Δημοσ.

auto leme.. na doume apo pou ofilete.. kai ama i kataliksi eine oti irthe etsi ap to ergastasio..tha paei na pei oti i LG den exei katholou (teliko) elegxo proiontos,i den elegxei autous pou paketroun tis othones..

(fantazome tin ora pou tou epefte tou syskeuasti ap ta xeria..tin mazepse grigora-grigora..tis ebale ta naylon kai tin paketarise..san na mi sinevene tipota) :)

aisxos diladi an itan ap to ergostasio etsi..

a..kai autoi pou lene diafora..apla de tous niazei giati den exoun geuftei akoma to pikron potirio..

kai apo metaforea ontos dyskola na egine etsi giati eine thorakismenes mesa sta felizol.

p.x i dikia mou Dell 24'' ,pou irthe meta taleporias apo Agglia..kai afou gyrize ta ellinika praktoria metaforon..molis irthe kai eida to kouti tis..eipa: paei i othoni!

oi gonies oles mesa,xartonia zouligmena(toumpes prepei na ekane..akoma kai ta felizol eixan zouliksei stis gonies..

i othoni.. den eixe to paramikro psegadi! oute skoni.

etsi gia na mi leme oti theloume..oti spane stis metafores.

Δημοσ.

ma ama deis ti fenizol eixe mesa tha pis..... DEN GINETE NA SPASEI AKOMA KAI AN PESEI APO TA 2 METRA.

kai to kouti eixe telia tis gonies tou...

Δημοσ.

Άς αναθεωρήσουν όσοι λένε ότι η LG δεν είναι αξιόπιστη διότι μακάρι όλες οι εταιρείες να συμπεριφέρονταν όπως η LG.....

Προφανώς ο φίλος μας που έκανε το post έτυχε σε ελλατωματική συσκευή και συσκευασία αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η εταιρεία είναι σκάρτη....

Το λέω αυτό διότι είναι η μοναδική εταιρεία μέχρι τώρα που ότι λεφτά έχω ρίξει σε αυτήν πραγματικά τα χαίρομαι. Είναι αν μή τοι άλλων κουτό να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα απο ένα και μόνο προϊόν στα τόσες χιλιάδες που έτυχε να βγεί ελλατωματικό....και στην τελική σπασμένα πλαστικά μάλλον σημαίνει ότι κάτι συνέβη κατά τη μεταφορά!!!!!!!!!!

Δημοσ.
[...]etsi gia na mi leme oti theloume..oti spane stis metafores.

Συνηθίζεται να σπάνε και να γρατζουνιόνται δηλαδή στα εργοστάσια παραγωγής; Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό. Τώρα αν για κάποιο ειδικό λόγο έγινε μια φορά... πιθανόν να είναι και έτσι. Γενικά όμως σε μια αυτοματοποιημένη βιομηχανία δε συνηθίζονται τέτοιου είδους φθορές!

Δημοσ.

an eine toso kali eteria opos lete tha prosexan kai ta kamena pixel sto teliko stadio elenxou kai den tha erxontousan toses poles ston teliko katanaloti me elatomatika pixels

psosopika se emena exi simvi 2 fores.

tin proti fora alaksa tin othoni LG 3 fores mexri na erthi mia xoris kameno pixel.

Δημοσ.
an eine toso kali eteria opos lete tha prosexan kai ta kamena pixel sto teliko stadio elenxou kai den tha erxontousan toses poles ston teliko katanaloti me elatomatika pixels

tin proti fora alaksa tin othoni LG 3 fores mexri na erthi mia xoris kameno pixel.

Αυτό μπορείς να το πείς σχεδόν για όλες τις εταιρίες..καμία δεν είναι τέλεια..

Δημοσ.
Άς αναθεωρήσουν όσοι λένε ότι η LG δεν είναι αξιόπιστη διότι μακάρι όλες οι εταιρείες να συμπεριφέρονταν όπως η LG.....

Προφανώς ο φίλος μας που έκανε το post έτυχε σε ελλατωματική συσκευή και συσκευασία αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η εταιρεία είναι σκάρτη....

Το λέω αυτό διότι είναι η μοναδική εταιρεία μέχρι τώρα που ότι λεφτά έχω ρίξει σε αυτήν πραγματικά τα χαίρομαι. Είναι αν μή τοι άλλων κουτό να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα απο ένα και μόνο προϊόν στα τόσες χιλιάδες που έτυχε να βγεί ελλατωματικό....και στην τελική σπασμένα πλαστικά μάλλον σημαίνει ότι κάτι συνέβη κατά τη μεταφορά!!!!!!!!!!

Ακριβώς! Και στις μεγαλύτερες φίρμες υπάρχουν ελαττωματικά κομμάτια. Ποια είναι η μεγαλύτερη εταιρία στις οθόνες για PC; Η EIZO; Όποιος επιχειρήσει να κάνει μία αναζήτηση στο google, σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο forum θα βρει αναφορές για ελαττωματικά κομμάτια. Το ίδιο ισχύει και για άλλα προϊόντα κάθε εταιρίας PLEXTOR, ASUS κλπ. Ας μην κρίνουμε λοιπόν από μία συσκευή την ποιότητα όλων των προϊόντων μιας εταιρίας. Εξάλλου για το service της LG είπαν αρκετοί τα καλύτερα! Αξιοθαύμαστο γεγονός αν εξετάσουμε τι συμβαίνει στον αντίποδα!

Δημοσ.

Η γενική άποψη για την LG είναι καλή και δεν μπορείς να την αλλάξεις εσύ λόγο αυτού του γεγονότος.. :)

Δημοσ.

Εγώ έχω μία LG δύο χρόνια τώρα την οποία παρέλαβα χωρίς καμένο pixel και εξακολουθεί να παραμένει έτσι. Ακόμη LG έχουν δύο φίλοι μου και στις δύο οθόνες δεν έχει καεί κανένα pixel προς το παρόν. 3/3 = 100% Να συμπεράνω από αυτό ότι το 100% των LG αγοράζετε χωρίς καμένα pixels; Να θεωρήσω τις 3 οθόνες αξιόλογο στατιστικό δείγμα;

Δημοσ.

απο ενα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορούμε να καταδικάζουμε μια εταιρία οπου το service της αποδεδειγμένα ειναι αψογο και παρόμοια περιστατικά δεν εχουν αναφερθεί στο παρελθόν...εγω το μαγαζί που την αγόρασα θα κατηγορούσα. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...