Προς το περιεχόμενο

eleos epitelous me autin tin ELEINI LG...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molis parelava olokainourgia sto kouti tis (SFRAGISMENO) tin LG 1960TR-BF

Anoigo tin siskeuasia kai... !!!

PROTO PLIGMA...

Spasmena plastika pano aristera ekei pou grafei "FLATRON"

DEUTERO PLGMA...

Kato deksia i gonia tis othonis les kai tin etripse kapios ston tixo, FAGOMENI...

Kai to apotelioma...

2 kamena PIXELS

Osi theoroun tin LG aksiopisti marka kai ta sxetika kalitera as anatheorisoun

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη ή όχι, πάντως αυτά τα στοιχεία που παρουσιάζεις σε καμία περίπτωση δεν καταλήγουν στο συμπέρασμα που βγάζεις στο τέλος του πόστ σου.

Θα είχε πολύ μεγαλύτερη βάση αν έβριζες πχ το κατάστημα που στην πουλησε ή που δεν μερίμνησε ώστε να έρθει ακέραια στα χέρια σου, ή να βρίζεις τη μεταφορική που δεν στην έφερε ακέραια. Αντίστοιχα γι αυτό το λόγο έχει zero pixel , για να στην αλλάξουν με τη μια.

Δημοσ.

Συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες/εταιρείες.. Θα μου πεις γιατί να ταλαιπωρηθείς τόσο και πως στο καλό δεν καταλαβαν οτι είναι σπασμένη-φαγωμένη αλλά από τη στιγμή που θα την παραλάβουν από το σπίτι σου και θα σου φέρουν άλλη δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι η οθόνη έφυγε έτσι από το εργοστάσιο. Η ζημιά έγινε κάπου στην υπόλοιπη διαδρομή μέχρι τα χέρια σου. Δε βλέπω τη σχέση έχει η LG...

Δημοσ.

Re paidia i othoni itan mesa se fenizol... ermitika klismeni, pos ginete na fagothike i gonia tis kai na espasan ta plastika tis??

To kouti eksoterika den exei kamia fthora... kai itan sfragismeno ego ebgala tis tenies...

Δημοσ.

Αμα έρθω εγώ και σου πουλήσω τρακαρισμένο αυτοκίνητο, μην έρθεις να βρίσεις εμένα, πήγαινε να βρίσεις τον κατασκευαστή που λανσάρει στην αγορά τρακαρισμένα αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Έλα τώρα Johnx2, δεν έχεις δίκιο. Το ότι θα πάρεις τηλ την LG, θα έρθουν σπίτι σου με μία καινούργια χωρίς μα και μου ενώ σε άλλες εταιρείες θα σου έλεγαν , "α δεν ξέρουμε, μπορεί να σου έπεσε εσένα και να σου έσπασε, η οθόνη ήταν σφραγισμένη, ας μην την παραλάμβανες" τότε να φώναζες. Τώρα δεν έχεις δίκιο...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν την είχαν σε καμία βιτρίνα από το μαγαζί που στην πούλησαν; Μην κατηγορούμε την LG για μία @#$%#$% του καταστήματος μεταπώλησης... Δεν σου φαίνεται παράξενο που είσαι ο μόνος που παραπονιέται για την LG? :P

Δημοσ.

15 μέρες μετά από την αγορά έχεις δικαίωμα αλλαγής με καινούργια.Μετά από 15 μέρες σου φέρνουν επισκευασμένη του ίδιου μοντέλου .Εννοείται ότι παίρνεις τηλ στην ΑΛΚΟ και την άλλη μέρα είναι σπίτι σου με courrier.Δεν πληρώνεις μια.

Δημοσ.

de173 den tha elega oti eimai o monos pou paraponiete.. kane mia anazitisi sto foroum kai tha dis. kai sto kato kato plirosa 300 eyro kai apeto na paralavo kati tis prokopis kai oxi kati pou einai les kai girise apo ton polemo.

KAI TO KSANALEO I SISKEUASIA HTAN SFRAGISMENH!!!

pio einai to til tis ALKO? to exi kanis re paida?

Δημοσ.

Εγώ πάντως που τους πήρα τηλέφωνο, την επόμενη ήρθαν με καινούρια οθόνη, και δεν κοίταξαν καν την παλιά (αν όντως έχει πρόβλημα). Άψογη εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Και σου ξαναλέω... Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν σε καμία βιτρίνα;;; Γιατί τις κολλητικές ταινίες που ήταν κολλημένη η κούτα, τις βρίσκουμε ΠΑΝΤΟΥ!΄

JOHNX2 επιμένω... Και όχι μόνο εγώ αλλά και οι άλλοι. Γύρνα την στο κατάστημα! Και αν σου κάνουν τις κότες, απείλησέ τους ότι θα φωνάξεις την αστυνομία. Έχεις κάθε δικαίωμα να σου αλλάξουν την οθόνη με μία καινούργια. Αν έφταιγε η LG σαν εταιρία, ΔΕΝ θα έδινε εγγύηση. Μην είσαι ξεροκέφαλος (be openminded :) ).

Περιμένω να μου πεις από εδώ στο forum ποιός έχει παράπονο από την LG! Γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής :)

Δημοσ.

ean mia kolitiki tenia ksekolisi apo mia xartini siskeuasia afini panta ipolimata...

akomi kai an perasti apo pano (san deuteri) fenete ksekathara

i othoni den itan vitrinas dioti otan tin parigila to magazi mou ipe oti epidi einai kainourgio montelo den exoun apothema kai paralamvanoun se 2 meres to sigkekrimeno montelo...

akomi kai an itan bitrinas (pou den itan) les to magazi na mou tin estelne spasmeni se 2 meries kai me kamena pixels? toso pia???

apo auta pou sou leo ti simperenis?

les na tous epese apo tin vitrina na espase... na ekapse 2 pixel... tin kanan paketo kai mou tin stilan? gia tenia pantos ine pol kali ipothesi !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...