parashos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Κατ΄αρχην χαιρετω ολους οσους κανουν τον κοπο και ασχοληθουν με εμενα.Εχω ενα προβλημα κατεβαζω αρχεια με το WINRAR και τις περισοτερες φορες καποια αρχεια συνδεονται μεταξυ τους rar1,rar2,rar3.........και παει λεγοντας,και ερχομαστε στο ζητουμενο κατεβαζω το πρωτο αρχειο και συνεχιζω το κατεβασμα εφοσον χωριζεται σε πολλα μερη, για καποιο λογο σταματαω να κατεβαζω αρχεια εκεινη την μερα και συνεχιζω αλλη μερα οποτε καποια στιγμη και τελειωνο παω να συνεχισω ξεζιπαροντας το πρωτο αρχειο και μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει η μετονομασθηκε και εγω μενω αφωνος μου το εχει κανει πολλες φορες αυτο τι να κανω?αποτελεσμα εχω μονο οταν καθομαι και κατεβαζω ολα τα αρχεια την ιδια μερα πραγμα αδυνατο τις περισοτερες φορες.....please help.......
shodan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Να έχει πρόβλημα το winrar με την ημερομηνία που κατεβάζεις το κάθε αρχείο χλώμο το κόβω.. Είσαι σίγουρος πως κάθε ενδιάμεσο αρχείο είχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μέγεθος με το πρώτο part όταν σου εμφάνιζε το παραπάνω μνμ?
parashos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Να έχει πρόβλημα το winrar με την ημερομηνία που κατεβάζεις το κάθε αρχείο χλώμο το κόβω.. Είσαι σίγουρος πως κάθε ενδιάμεσο αρχείο είχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μέγεθος με το πρώτο part όταν σου εμφάνιζε το παραπάνω μνμ? οχι παντα αλλα δεν γινεται παντα στο πρωτο part μπορει και στο δευτερο η τριτο....
shodan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Όχι πάντα? Εννοείς δηλαδή πως είχε διαφορετικό μέγεθος από τα υπόλοιπα? Σε μια αλληλουχία rar1, rar2 κ.λπ. τα αρχεία πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος ακόμα κ στο τελευταίο byte (εξαιρείται πάντα το τελευταίο rar όπου μπορεί να διαφέρει σημαντικα). Αν κάποιο έχει διαφορά μεγάθους χτυπάει λάθος και διακόπτεται το extract.
kleidokratwr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μήπως το πρόβλημα σου είναι η αυτόματη μετονομασία που βάζουν ορισμένα προγράμματα; Πχ αν αντί για file.rar να έχεις file(1).rar ή file[1].rar ή file1.rar έλεγξε να λείπουν οι άσσοι ή γενικά οτιδήποτε άσχετο μπορεί να μπει στην ονομασία των αρχείων σου. Πρέπει να έχουν όλα ίδια μορφή ονομασίας, μόνο ο αριθμός πρέπει να αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.