Προς το περιεχόμενο

Μας δουλευει και η Interamerican..

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως αν μας δώσει από αυτό που πίνει ;

Ούτε εγώ είδα κάτι, εκτός από μία κοκοφτιαγμένη σελίδα με Flash....

Δημοσ.

[surreal]

Είστε άχρηστοι. Μια χαρά τα λέει το link και η Ιντεραμέρικαν. Απλά δεν είστε αρκετά open minded για να πιάσετε το "νόημα" του πόστ.

[/surreal]

Ε τοόοοτε, πεεεεες μας τι πίιινειιιιιις.. :mrgreen:

Δημοσ.

Κοριτσα.... τον διαγωνισμο λεει το παιδι ρε! Εχει ενα διαγωνισμο με ενα Puzzle και πρεπει να το φτιαξεις οσο το δυνατον ποιο γρηγορα η κατι τετοιο. Στο τελος μετα το φτιαξιμο του Puzzle βγαζει κατι χρονους που ειναι οντως κυριολεκτικα απιστευτοι. Το να φτιαξεις το puzzle σε 16 δευτερα.... μου κανει καπως... Κατι παιζει.

Δημοσ.

nai einai apistaeytei xronoi..to thema einai oti prospathoun kai apo ekeii na bgaloun pelates mias kai o stoxos mia etairias einai to kerdos!etc an paikseis tha exoun to email sou kai isws to tilefono(an doseis pargmatika stixia) kai tha se peroun kathe ligo kai liggaki 'h tha sou stelnoyn email me kathe neo asfalistiko proion ktl..aftia!

Δημοσ.
nai einai apistaeytei xronoi..to thema einai oti prospathoun kai apo ekeii na bgaloun pelates mias kai o stoxos mia etairias einai to kerdos!etc an paikseis tha exoun to email sou kai isws to tilefono(an doseis pargmatika stixia) kai tha se peroun kathe ligo kai liggaki 'h tha sou stelnoyn email me kathe neo asfalistiko proion ktl..aftia!

Ας το κανουν... Η χρηση ενος μεσου δεν ειναι κακη. Στο κατω κατω και γω ως καταναλωτης ενημερωνομαι για κατι που ισως το αγνοω. Η καταχρηση ομως ειναι κακη. Στην προηγουμενη μου εταιρια οι πελατες κυριολεκτικα βομβαρδιζονταν με 4-5 mails καθε 15 μερες. Αλλο μια φορα τον μηνα... και αλλο 40 φορες την βδομαδα. Αμα το marketing δεν καταλαβαινει ποτε γινετε κουραστικο... :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...