eviflash Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 καλημέρα σας..είμαι νέο μέλος..και θα ήθελα την βοήθειά σας να γράψω μια ταινία που κατέβασα σε dvd.Λοιπον η ταινία αποτελείται από 2 avi files και 2 str ολα αυτα τα έχω βάλει σε ένα folder. Ανοιγω το filmmachine κάνω τις ρυθμίσεις καθοδηγούμενη απο τις οδηγίες,βάζω τους avi μετα τους str, ρυθμίζω περί ελληνικών και οταν φτανω στο τελευταίο σημειο δηλ στο preview τοτε η ταινία παίζει ανάποδα(με τα κεφάλια κάτω κ τα πόδια επάνω) και οι τίτλοι ειναι στα "αλαμπουρνέζικα"..μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να κάνω εγω λάθος ή να φταίει κάτι αλλο? ευχαριστω
eviflash Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 επισης ξέχασα να αναφέρω ότι η ταινία παίζει όντως ανάποδα και στον media player...
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Για τους υποτίτλους, στην οθόνη που προσθέτεις τα srt πρέπει να αλλάξεις το Character set σε ISO-8859-7 και επίσης από κάτω να διαλέξεις ένα font με υποστήριξη ελληνικών π.χ. Arial/Tahoma/Verdana. Για την ανάποδη εικόνα, σίγουρα είναι πρόβλημα με κάποιον από τους video codecs που υπάρχουν στο σύστημα, ειδικά αν τους έχεις περάσει μέσω codec pack. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από πάνω την τελευταία έκδοση του XviD codec μπας και φτιάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.