nikosdimos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή που σου είπα πιο πάνω; Δηλαδή να αφαιρέσεις ότι attributes έχουν να κάνουμε με absolute positioning και να τα αντικαταστήσεις με το "clear: both;"; Μόνο έτσι θα μπαίνει το navigation div κάτω από όσα και αν είναι από πάνω του. Με absolute positioning το div "επιπλέει" πάνω από το υπόλοιπο περιεχόμενο της σελίδας στην θέση που του ορίζεις.
tromeros dennis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 τι ακριβος κανει το "clear: both;" ; ναι το εκανα, αλλα παλη δεν ειταν οπως το ηθελα :/
spiteo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φιλε nikosdimos μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανει η επομενη ιδιοτητα; {display: block }
nikosdimos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φιλε nikosdimos μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανει η επομενη ιδιοτητα; {display: block } κάνει το tag στο οποίο εφαρμόζεται να φαίνεται σαν κουτάκι για περισσότερα δες εδώ. Πληροφορίες για το CSS 1 μπορούν να βρεθούν εδώ και για CSS 2.1 εδώ. Αρκετές από τις λειτουργίες που συζητάμε μπορείτε να τις δείτε και στην πράξη στο site http://www.lamia-wireless.gr/, εκεί μπορείτε να δείτε το div που κάνει μένει στο κάτω μέρος της σελίδας, όπως επίσης και τα κουμπιά του μενού στα αριστερά που έχουν το attribute "display:block;"
spiteo Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αρκετές από τις λειτουργίες που συζητάμε μπορείτε να τις δείτε και στην πράξη στο site http://www.lamia-wireless.gr/," σε οθονη με αναλυση 1024 που ειδα την ιστοσελιδα, μου ανοιγει το οριζοντιο scrollbar, κοιταξα τον κωδικα και ειδα οτι εχεις δωσει πλατος 1200px, σε τι ειναι απαραιτητο αφου τα περιεχομενα δεν το απαιτουν.
nikosdimos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Βασικά έχω βάλει body {max-width:1300px; min-width:1100px; } και αυτό για να αποφεύγεται η αλλοίωση του layout του περιεχομένου. Τα νούμερα αυτά τα είχα στον αρχικό σχεδιασμό που δεν ήξερα τι περιεχόμενο θα μπεί. Θα αλλαχτεί αυτό όπως και μερικά αλλά. Παρεμπιπτόντως τα παραπάνω attributes του CSS δεν δουλεύουν ΙΕ < 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.