kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 παιδια βοηθηστε αν μπορειτε την κατασταση εχω χαλασει τοσες μερες ενα σωρο dvd και δεν βρισκω ακρη.εχω κανει μια ταινια μετατροπη με το convertxtodvd και θελω να την γραψω σε dvd με το nero αλλα δεν ξερω πως για να την παιχει στα dvd players.. πειτε αναλυτικα την διαδικασια με το nero αν μπορειτε ή με καποιες εικονες γιατι δεν βγαζω ακρη.
Monarxis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Στο Nero επιλέγεις Dvd_video και στον φάκελο VIDEO_TS "πετάς" τα αντίστοιχα αρχεία που δημιούργησε το convertxtodvd και είσαι οκ. Εσύ πως έγραψες τα προηγούμενα?
kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ενας θεος ξερει πως τα εγραφα...λοιπον για να δοκιμασω αυτο που μου λες...ειναι τσεκαρισμενο οτι θα παιζοθν και οι υποτιτλοι?
NOMIKOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 ενας θεος ξερει πως τα εγραφα...λοιπον για να δοκιμασω αυτο που μου λες...ειναι τσεκαρισμενο οτι θα παιζοθν και οι υποτιτλοι? Loipon sto telos toy convertx2dvd exete 2 fakeloys a) AUDIO_TS VIDEO_TS Prepei na exete ena agrafo DVD me xoritikotita 4,7GB Anoigoume to Nero version 6 kai meta Kanoyme klik sto Nero Burning ROM epano aristera dialegoume tin epilogi gia DVD Klik sto DVD-Video stin aristeri stili Klik sto New kai tha mas vgalei stin kentriki selida opoy aristera exei ena diskaki me dyo fakeloys a) AUDIO_TS VIDEO_TS Anoigoyme ton fakelo VIDEO_TS Epilegoyme ola ta arxeia pou exei mesa kai ta petame ston fakelo VIDEO_TS pou mas dinei to Nero Klik sto button Burn se periptosi erotisis gia Multisession epilegoyme to "No Multisession" An exeis perasei sosta tis roes sto cx2dvd tha ta exeis kai meta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.