Προς το περιεχόμενο

Δικτυακοι Σκληροι Δισκοι

Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω απηυδησει με τις ντουζινες dvd τα οποια εκτος των αλλων δεν αποδεικνυονται αξιοπιστα (αρκετα μου εχουν χαλασει χωρις προφανη λογο), σκεφτομουν την αγορα ενος συστηματος αποθηκευσης μεσω δικτυου. κατι σαν αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=778&product=818224&tab=extendedSpecs

Το προβλημα με το συγκεκριμενο ειναι οτι:

Δεν παιρνει SATA δισκους. Δεν θελω να αγορασω IDE δισκους που σε μερικα χρονια δεν θα μπαινουν πουθενα αλλου

Παιρνει μονο 2 δισκους, θα προτιμουσα 3

Εχω ακουσει ασχημα λογια για το συγκεκριμενο απο καποιον που το αγορασε και τελικα το γυρισε πισω.

Εχει κανεις να μου προτεινει κανενα παρομοιο προιον? Το πιο σημαντικο ειναι να παιρνει SATA δισκους. RAID δε σκοπευω να κανω.

Επισης δεν μου αρεσει η λυση των εξωτερικων USB δισκων. Θελω κατι δικτυακο για να ειναι προσβασιμο απο πολλους υπολογιστες χωρις να χρειαζεται να μεταφερω καλωδια και τροφοδοτικα συνεχεια

Δημοσ.

Giati exeis tin endiposi oti an ta apothikefseis se touto pou anaferese tha eise 100% sigouros oti den tha pathoun tipota ta dedomena sou?.

File edo kai merika xronia apothikevo ta panda se axiopistous exoterikous diskous(eponimous) kai oxi aftous tous fthiniarikous pou xtipane mpiela mesa se 3 mines.

Kai den exo pathi tipota mexri tora.

Δημοσ.

Μα δεν σκοπευω να αγορασω κατι φτηνιαρικο. Μια εξωτερικη θηκη θελω με δικτυακη υποστηριξη για να βαζω οτι δισκο θελω εγω μεσα. Φυσικα ποτε δεν ειμαι σιγουρος οτι τα δεδομενα ειναι απολυτως ασφαλη αλλα καλυτερα απο το να τα εχω σε dvd.

Ενα ΤΒ θα ειναι πανακριβο. Καλυτερα να αγορασω 2-3 μικροτερους και να τους βαλω σε θηκη και οταν πλεον γεμισει ο χωρος να αλλαζω τους δισκους.

Δημοσ.
Γιατί δεν στήνεις ένα pc φτηνιάρικο ή και μεταχειρισμένο σε δίκτυο και βάλε ότι δίσκους θέλεις ?

Θα έχεις ΚΑΙ κατεβαστήρι

Δημοσ.
Γιατί δεν στήνεις ένα pc φτηνιάρικο ή και μεταχειρισμένο σε δίκτυο και βάλε ότι δίσκους θέλεις ?

Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια customized, για το σκοπό αυτό, έκδοση του Linux. π.χ. δες το Free Nas (http://www.freenas.org/). ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...