mithrid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ..ειμαι κατοχος μια samsung 32'' και σκεφτομαι να συνδεσω τον υπολογιστη μου αντι της οθονης.φυσικα εχει 2εξοδους.pc-in(για vga) και hdmi ερωτηση:ποια απο τις 2 να προτιμησω και γιατι?καποιοι μου εχουν προτεινει την hdmi λογω καλυτερης ποιοτητας.ισχυει αυτο και πως το πετυχαινω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πρεπει να εχεις και θυρα HDMI στην καρτα γραφικων (=πιο ακριβη καρτα), και καλωδιο HDMI (ακριβοτατο). Αλλα η ποιοτητα ειναι λιγο εως αρκετα καλυτερη.
mithrid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ενας φιλος που εχει philips μου ειπε οτι εχει μεγαλη διαφορα και αυτος συνδεσε την καρτα του(dvi εξοδο αν θυμαμαι καλα)με hdmi(gold) και βρεθηκε στα ουρανια.απαιχτη εικονα μου ειπε.βεβαια δεν πηγα να δω να λυσω την απορια μου
Vagos_46 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 αν η κάρτα γραφικών σου εχει dvi έξοδο το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενα καλώδιο dvi σε hdmi. ανάλογα με την ποιότητα πάει και η τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.