Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή DVD-RW σε Laptop Fuhitsu-Siemens

Arkassa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού επιτέλους το πήρα απόφαση να κάνω αναβάθμιση μνήμης στον Amilo M7440G μου, παίρνω τηλέφωνο στην εταιρεία και με ενημερώνουν ότι μπορώ να βάλω μέχρι 2GB.

Τζάμι, λέω! Έλα όμως που θέλω να αλλάξω και το DVD Recorder... Απάντηση, "Ξέρετε, δε μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας" μου λένε (;;;)

Τι πρόβλημα συμβατότητας, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω και να μην κάνει; Αν κανείς έχει καμιά καλή συμβουλή... Ευπρόσδεκτη!

Το Recorder που θα πάρω θα είναι ή το Toshiba SD-R6572M ή το NEC AD-7543.

Δημοσ.

είχα το ίδιο πρόβλημα στο 3438G και αγόρασα μόνος μου ένα Liteon και αλλαγή μόνος μου [για την ακρίβεια ο φίλος μου]. Επειεδή δεν έχω βάλει ποτέ χέρι σε λαπτοπ, κάπως το φοβόμουνα [ενώ στο κλασικό κουτί μπαίνω άνετα] αλλά τελικά είναι το ίδιο εύκολο όπως αλλάζουμε ένα απλό ντραϊβ σε κλασικό κουτί. Έχει από κάτω δύο βίδες και αυτό είναι. Συνήθως δεν ταιριάζει το πορτάκι αλλά ξεκουμπώνεις το παλιό και το κουμπώνεις στο καινούργιο. Κάνε το μόνος σου, θα εκπλαγείς πόσο εύκολο είναι. Εγώ στο τέλος ντράπηκα που ζητούσα βοήθεια από άλλον, έγινα "ρόμπα" - τόσο εύκολο. Τόλμα, χώρια που αν θα σου το βάλουνε στο σέρβις, θα έχεις και πολύ διαφορετική τιμή, ίσως και πιο ακριβά από 200€, ενώ έτσι 60€.

Ασυμβατότητα δεν υπάρχει, cool. Όλα το ίδιο είναι τα κλασικά DVD για φορητούς. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Φίλε Lukes1960 επειδή σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ το δικό μου CD Writer...

H συσκευή από θέμα συνδεσμολογίας έχει καλώδια και βίσματα ή χρειάζεται κωλητήρι?....

Υποθέτω τέλος ότι ξεβιδώνεις το πίσω πλαστικό κάλυμα του laptop για να έχεις πρόσβαση στο drive...

Δημοσ.

κολλητηρι; πολυ χλωμο

απλα κανα δυο καλωδια θα χεις να συνδεεται με μητρικη

και καποιες βιδες για να στεκεται (νομιζω)

Δημοσ.

παιδιά, πάει συρταρωτά, κουμπώνουνε οι επαφές μόνες τους, απλά βάζεις δύο βίδες από κατω για να σταθεροιήσεις, nothing else,so simple!

Δημοσ.

Ασυμβατοτητα στα dvd στα laptops υπαρχει το εχω ακουσει πολλες φορες. Ξερει κανεις ακριβως για τι ασυμβατοτητα μιλαμε?

Αν εμενα χαλουσε το dvd μαλλον προς εξωτερικο USB drive θα πηγαινα αν δεν ημουν 100% βεβαιος οτι το συρταρωτο θα δουλεψει..........

Δημοσ.
Ασυμβατοτητα στα dvd στα laptops υπαρχει το εχω ακουσει πολλες φορες. Ξερει κανεις ακριβως για τι ασυμβατοτητα μιλαμε?

Αν εμενα χαλουσε το dvd μαλλον προς εξωτερικο USB drive θα πηγαινα αν δεν ημουν 100% βεβαιος οτι το συρταρωτο θα δουλεψει..........

Ασυμβατότητα μπορεί να είναι μόνο δύο ειδών,

1/σε επίπεδο hardware - για αυτό και υπάρχουν τα πρωτόκολλα, αφού είναι ATAPI, τέλος, είναι συμβατά

2/ σε επίπεδο software - ότι και να βάλεις απάνω, θα υποστηρίζει ένα απλό DVD/CD writer

δεν νομίζω να τίθεται τελικά ζήτημα συμβατότητας, όπως το ίδιο εύκολο είναι και στα σταθερά

Δημοσ.

asimvatotia paizei kai apo to master i cable select pou exoun ta dvd gia na ta vlepei i mitriki.

apo oso exo dei sto net xreiazetai na ennoseis dio epafes gia na to dei kai meta tou pernas to antistoixo firmware gia master i slave kai paizei kanonika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...