Dreamcatcher Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Σε όλα έχεις δίκιο snoob, συμφωνώ απόλυτα.Ο λόγος που έχω κολλήσει είναι ένας: Τα UFO ήταν ο λόγος που αγόρασα PC. Με είχαν ξετρελάνει. Και θα τα έπαιζα ακόμη και τώρα, αν δεν τα έβρισκα τόσο άσχημα. To extraterrestrials είναι πολύ κοντά σε εκείνα τα παιχνίδια, με απλώς λίγο καλύτερα γραφικά και αυτό μου αρκεί. Από την άλλη, το βρίσκω χιλιάδες φορές καλύτερο από τα after****, κυρίως γιατί είναι απλούστερα. Ακριβως αυτο, και στην τελικη οποιος δεν θελει παει και παιζει το super duper afterlight (ελεος). To παιχνιδι ειναι σχεδον fanmade φτιαγμενο απο μια εταιρια που αποτελειτε απο πολυ λιγα ατομα και αρα δεν μπορει να συγκριθει τεχνικα με τα υπολοιπα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ακριβως αυτο, και στην τελικη οποιος δεν θελει παει και παιζει το super duper afterlight (ελεος). To παιχνιδι ειναι σχεδον fanmade φτιαγμενο απο μια εταιρια που αποτελειτε απο πολυ λιγα ατομα και αρα δεν μπορει να συγκριθει τεχνικα με τα υπολοιπα. Επειδή έχω τη χαρά να παίζω παιχνίδια ουσιαστικά προγραμματισμένα από 2 ανθρώπους και συνολικά από ομάδες όχι μεγαλύτερες των 10-15 ατόμων (Take Command, Birth of America, AACW) δυστυχώς το "fanmade" δεν το δέχομαι ως δικαιολογία. Τουλάχιστον όχι όταν χρεώνεις 30 ευρώ το κομμάτι. Επίσης, αδυνατώ να καταλάβω το "δίλημμα" του στυλ όποιος δε θέλει ας πάει να παίξει το afterlight. Πρώτον, απόψεις λέμε και από ό,τι βλέπω επί της ουσίας αυτών που λέω δεν υπάρχει αντίλογος. Δεύτερον, ακόμη κι αν κάποιος προτιμά ένα παιχνίδι που εγώ το θεωρώ μάπα το "έλεος" περιτεύει. Κι εγώ θεωρώ το Oblivion κουδουνίστρα. Αν κάποιος δηλώσει ότι του αρέσει θα το δεχτώ και θα εξηγήσω για ποιους λόγους διαφωνώ. (μακάρι να βρουν τη δύναμη να ολοκληρώσουν το UFO:AI, εκεί εναποθέτω τις ελπίδες μου)
Voodooman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Επειδή έχω τη χαρά να παίζω παιχνίδια ουσιαστικά προγραμματισμένα από 2 ανθρώπους και συνολικά από ομάδες όχι μεγαλύτερες των 10-15 ατόμων (Take Command, Birth of America, AACW) δυστυχώς το "fanmade" δεν το δέχομαι ως δικαιολογία. Τουλάχιστον όχι όταν χρεώνεις 30 ευρώ το κομμάτι. Και εδώ σωστός. Μπορεί να είναι ένα καλό, νοσταλγικό και με σεβασμό στο παρελθόν παιχνίδι, αλλά παραείναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Συνεχίζω να το παίζω με ευχαρίστηση, αλλά έπρεπε σίγουρα να το δουλέψουν πολύ περισσότερο. Βρίσκω συνέχεια νέες αδυναμίες, αλλά εδώ είναι το περίεργο, συνεχίζω να παίζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.