Dreamcatcher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μιας και δεν βρήκα topic γι αυτό το αναμενόμενο game είπα να ανοίξω ένα. Φαίνεται επιτέλους πως πιάσαν το νόημα και θα έχουμε μια σωστή συνεχεια του θρυλικού xcom. Απλά αντέγραψαν το πρώτο και πρόσθεσαν σύγχρονα γραφικά , έχω πολλές ελπίδες για το συγκεκριμένο.. http://www.gamepro.com/computer/pc/games/previews/104348.shtml
Voodooman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τον άτυπο τίτλο "συνεχιστής των UFO" τον είχαν πάρει τα UFO aftermath, aftershock και aftelight που που βγήκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Φυσικά, τα παιχνίδια ήταν τραγικά. Ελπίζω αυτό να βγει πολύ καλύτερο.
Dreamcatcher Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 UFO: Extraterrestrial Gameplay demo http://www.youtube.com/watch?v=WESMcX29lc0
@byZo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τον άτυπο τίτλο "συνεχιστής των UFO" τον είχαν πάρει τα UFO aftermath, aftershock και aftelight που που βγήκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Φυσικά, τα παιχνίδια ήταν τραγικά.Ελπίζω αυτό να βγει πολύ καλύτερο. Και τα 3 παιχνίδια που αναφέρεις τα έπαιξα πολύ. Σίγουρα δεν φτάνουν το αρχικό X-com, αλλά δεν ήταν και τραγικά. ιδίος το afterlight δίχνει αρκετά καλό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ για το Afterlight, ως τώρα μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τα τρία της σειράς (πάσχει βέβαια από στοιχεία γραμμικότητας στην πλοκή)... Το Extraterrestrials περιμένω να δω πως θα πάει, αλλά τα screenshots που έχω δει ως τώρα δε με ενθουσιάζουν.
Dreamcatcher Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 προφανώς οποιος περιμένει να έχει τα super γραφικά μάλλον θα απογοητευτεί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μπα, άσε τα γραφικά, nostalgia time!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 προφανώς οποιος περιμένει να έχει τα super γραφικά μάλλον θα απογοητευτεί Άλλο, νομίζω, τα "super γραφικά" και άλλο το "γραφικά πενταετίας κ' βάλε". Όμως, δεν είπα ακριβώς αυτό: είπα, από ό,τι έχω δει (και προφανώς μόνο γραφικά έχω δει και όχι gameplay) δε μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Τα γραφικά, καλώς ή κακώς, παίζουν ρόλο στο να μπεις στο κλίμα. Και το rogue ήταν πρωτοποριακό και έξυπνο, αλλά με ASCII...δεν Τέλος πάντων, κοντεύει να βγει, οπότε θα δούμε αν έχει ζουμί.
Dreamcatcher Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Snoob εχεις παιξει τα πρώτα? Αλλο ενα preview http://pc.ign.com/articles/768/768012p1.html
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εννοείς τα δύο X-COM; Φοιτητής ήμουν, ατελείωτες ώρες, μέχρι τελικής πτώσης. Τα έχω ακόμη σε ένα παλιό μηχάνημα. Εύχομαι να είναι καλό το παιχνίδι, μην παρεξηγηθώ, απλά δε με βοηθά η αισθητική του (κοιτάζω τα πρόσωπα των commandos και απελπίζομαι, λ.χ.) Οι αναλογίες αρμάτων-ατόμων δε μου κάνουν κάτι, τα όπλα επίσης, οι πόζες κτλ. Ξέρεις να θα βγάλουν demo; (note to self: για να δούμε τι θα βρω στον γούγλη)
Voodooman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δύο πράγματα μόνο θέλω από το παιχνίδι σε σχέση με τα παλιά UFO: Τα γραφικά να μην είναι πιξελιασμένα και ακόμη πιο σύνθετο gameplay. Δηλαδή να εκμεταλλευτούν την δύναμη των σημερινών PC για πιο σύνθετο υπολογισμό του damage, περισσότερα attributes, γενικά να γίνει πιο σύνθετο. ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Η Matrix Games (αποκούμπι των απανταχού της γης wargamers, μαζί με την Battlefront) ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος το UFO: Extraterrestrials μόλις κυκλοφορήσει. Διαβάστε τη σχετική είδηση εδώ. Για όσους θέλουν το νέο UFO το συντομότερο δυνατόν αλλά δε (θέλουν να) έχουν μπάρμπα στην...αλλοδαπή.
Voodooman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Τώρα βέβαια που είδα τα screenshots με αρκετή προσοχή, θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ότι τα γραφικά είναι πραγματικά πολλών χρόνων πίσω... Δεν με πειράζει ιδιαίτερα, φτάνει να μην κοστίζει πάνω από 27-28 ευρώ.
Dreamcatcher Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 εμενα πάντως μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα cartoonοιδη γραφικά του afterlight.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.