zavlakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Γινεται να χρησιμοποιηθουν 2 ή περισσοτεροι, διαφορετικοι torrent clients ή διαφορετικα instances του ιδιου client(διαφορετικα ports), πανω στο ιδιο torrent?? π.χ. Να φορτωθει ενα .torrent σε 3 διαφορετικους clients ταυτοχρονα, καθενας απο τους οποιους θα αναλαβει να κατεβασει το 1/3 του συνολικου αρχειου. Θεωρητικα, ενα "αργο" torrent θα μπορουσε να επιταχυνθει αρκετα με αυτον τον τροπο... ...εως και να τριπλασιασει την ταχυτητα του εφοσον δεν υπηρχε υπερβαση του bandwidth της συνδεσης... Το εχει δοκιμασει κανεις??
dimitris74 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 milas gia mia sindesi? an milas gia mia sindesi logika den tha exeis diafora mias kai sinolika kai oi treis client exoun sigekrimeno maximum pou mporeis na ftaseis kai ofeiletai stin grammi sou.
zavlakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μιλαω για "αργα" .torrents σε μια συνδεση... ...που ακομα και αν τριπλασιαστει/n-πλασιαστει η ταχυτητα τους, και παλι δεν θα υπερβαινει το μεγιστο bandwidth της συνδεσης...
Eusebius Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Και πώς θα τους πεις τί θα κατεβάζει ο καθένας από το συνολικό αρχείο; Αν πάλι το τόρρεντ είναι σε κομμάτια και μπορείς να διαλέξεις τί θα κατεβάζει ο καθένας, ίσως να είναι μικρό το όφελος. Σε ζόρικα αρχεία το τμηματικό κατέβασμα έχω δει ότι καμιά φορά ρίχνει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα. Επίσης, αν υποθέσουμε ότι το κατέβασμα εξαρτάται και λίγο από το πόσο δίνεις, τότε, εφόσον θα μοιραστεί το up, θα χάνεις κι από κει όσο θα κερδίζεις...
rallis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το θέμα δεν είναι να έχεις πολλούς clients ,αλλά το πόσες συνδέσεις έχεις.Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις πιο πολλές συνδέσεις στον ήδη υπάχοντα client μέχρι να μπουκώσει το router.Πάντως ακόμα και αν γινόταν να δουλεύεις 3 clients ταυτόχρονα πάνω στο ίδιο torrent δεν θα κατάφερνες τίποτα γιατί η ταψύτητα ενός torrent εξαρτάται κυρίως από το πόσους seeders/leechers εχει.Αν αυτος ο λόγος είναι χαμηλός ,όσες συνδέσεις και να κάνεις οτι bandwith και να εχεις διαθέσιμο δεν θα καταφέρεις τιποτα ιδιαίτερο.
zavlakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Στο utorrent που χρησιμοποιω εγω, κατα την φορτωση υπαρχει η δυνατοτητα για επιλογη μερικων αρχειων απο το συνολο του .torrent... Προφανως κατι τετοιο μπορει να εχει εφαρμογη μονο σε .torrent με αριθμο επιμερους αρχειων >n.... Οσο για την εξαρτηση upload/download, δεν υπαρχει καποιος σταθερος κανονας... Αλλοτε μπορει να κατεβαζεις full και να στελνεις ελαχιστα και αλλες το αντιστροφο...
Eusebius Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Στο utorrent που χρησιμοποιω εγω, κατα την φορτωση υπαρχει η δυνατοτητα για επιλογη μερικων αρχειων απο το συνολο του .torrent... Αυτό είναι κοινό χαρακτηριστικό στα καλά τορρεντοπρογράμματα. Απλά το λέω διότι, π.χ., μπορεί να θες να κατεβάσεις ένα μονοκόμματο AVI. Αλλά το πείραμα έχει ενδιαφέρον. Και νομίζω ότι το μT μπορεί να δουέψει με multiple instances...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.