aspirin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι το πρόβλημα της χωρητικότητας του partition έχει λυθεί ποιά.Αν έχει NTFS μπορεί άνετα να έχει όσο μεγάλο partition θέλει. Στο σαράβαλο μου σύστημα έχω έναν 250άρι δίσκο και δεν του έχω κάνει κανένα partition. Ο δίσκος είναι ενιαίος και ο C: έχει χωρητικότητα 238GB! Άρα δε τίθεται τέτοιο θέμα ποιά. Απλά πρίν την εγκατάσταση να κάνεις slipstream τα SP2 στο cd της εγκατάστασης.
BalDwin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Αυτό που κάνει τέτοια συστηματάκια βαριά είναι το antivirus και το firewall.Έχω έναν P3 800άρη με XP που δεν μπαίνει σε κανένα δίκτυο,μόνο για καμιά ταινία,μουσικούλα κ για να χαζολογάω με το photoshop CS (!!) και χωρίς antivirus και firewall πάει σφαίρα.
chiossif Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Λίγη RAM + Linux είναι αρκετά... (Παρόλα αυτά μόλις 'κονομήσω θα φτιάξω έναν για να τρέχω το νέο Beryl...)
Xatiu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Με AVG Internet Security είσαι OK. Εγώ με P3 667 και AVG δουλεύω άνετότατα και στο Internet!
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Λίγη RAM + Linux είναι αρκετά... 640ΜΒ σε συστήματα επιπέδου PIII δεν είναι λίγη!!!
chiossif Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Πράγματι... αλλά δεν είπα 640 είπα λίγη. Πόση; Όση χρειάζεται και ένα λειτουργικό τριετίας όπως τα XP ώστε να τρέχεις το OpenSUSE 10.2 του σήμερα. Και τώρα η ιστορία των 640: Είχα αγοράσει 256Μβ και πριν απο 3 χρόνια έβαλα και τα άλλα 256 δωρεά από PC που αποσύρθηκε. Τα 128 τα βρήκα πέρισυ σε μια μολυβοθήκη ενός andministrator (των Win) και ξενικώντας για πλάκα του έβαλα στοίχημα να βάλει linux αν τα κάνω και δουλέψουν. (Ήταν μέσα στα μελάνια και τα καθάρισα με μπατονέτα και οινόπνευμα). Πάντως Linux δεν έβαλε... Αν έχετε μνημούλες σε καμιά μολυβοθήκη ή αλλού για χάρισμα δώστε τα στον φίλο μας. Άντε μήπως δοκιμάσει και το Linux...
111111 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Λύση για αύξηση ταχύτητας: 1. Εάν έχεις καιρό το ίδιο λειτουργικό και εγκαθιστάς διάφορες εφαρμογές συχνά , format και επανεγκατάσταση windows. Το σύστημα θα πετάει. Μάλιστα υπάρχει στο ιντερνετ μια αλλαγμένη μικρή έκδοση των xp με sp2(συνολικά 125 mb) που χρειάζεται μόνο 50mb μνήμη συστήματος για να τρέχει άνετα το οποίο ταιριάζει στο σύστημά σου (το τρέχω στον δικό μου P3 στα 500mh με πολύ αξιοπρεπέστατες ταχύτητες). 2. Αύξησε τη μνήμη (όσο περισσότερη τόσο καλύτερα). 3. Ανασυγκρότηση δίσκου και απεγκατάσταση άχρηστων εφαρμογών (εάν δεν κάνεις format)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Οσο για το 1, αμα δεν μπορεις να το βρεις, πες μου κανω upload το αρχειο iso στο rapidshare. Το εχω βαλει, και παει σφαιρα! (ακομα και σε PC με 32mb ram και P1 166MHz καταφερνε να αναπαραγει αρχεια μουσικης και να γραφει κανονικά στο wordpad.) Βεβαια για τα παντα θες extra drivers, γιατι δεν εχει κανεναν μεσα, αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα οσο υπαρχει adsl...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.