Daredevil Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 fie katse diabase ligo kana odhgo giati etsi opws pas sta tyfla 8a brickareis to psp sou, odhgoi yparxoung ki sta forum tou maxconsole.net
murcielago580 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδια το καταφερα τελικα αφου εφαγα ολη μου τη μερα ψαχνοντας......anyway ξερετε να μου πειτε κανα καλο προγραμμα για να μετατρεπω τις ταινιες μου και να μικραινω τα iso???αν μου δινατε και Link θα ησασταν τελοιοι....... Και παλι ευχαριστω για την βοηθεια....
gherudos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δηλαδή όλα στο πιάτο τα θές;Υποτιμάς τη δουλειά όλων μας επειδή βαριέσαι να κάνεις ένα search.Όλοι έχουμε εργαστεί σκληρά πάνω στο θέμα με όνομα PSP για κάποιους που χρειάζονται βοήθεια,γι αυτό το λόγο γράψαμε όλους τους αναλυτικούς οδηγούς στα ελληνικά και με φωτογραφίες.Τι να πώ....
murcielago580 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Φιλε μου θες την γνωμη μου???δε υπαρχει πουθενα ενας αναλυτικος οδηγος που να τα εξηγει ολα σωστα.ειναι ολα μπερδεμενα,υπαρχουν παρα πολλα link και οταν εισαι αρχαριος δεν βγαζεις ακρη ετσι απλα.Και αυτο εχει κινδυνο να καταστρεψεις το psp σου.ειδικα στο pspgr γινεται πανικος απο ακατανοητους οδηγους.Ευχαριστω αυτους που βοηθησαν παντως.
Daredevil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 murcielago ta parales oi odhgoi einai mia xara kai analytikotatoi
koukou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Φιλε μου θες την γνωμη μου???δε υπαρχει πουθενα ενας αναλυτικος οδηγος που να τα εξηγει ολα σωστα.ειναι ολα μπερδεμενα,υπαρχουν παρα πολλα link και οταν εισαι αρχαριος δεν βγαζεις ακρη ετσι απλα.Και αυτο εχει κινδυνο να καταστρεψεις το psp σου.ειδικα στο pspgr γινεται πανικος απο ακατανοητους οδηγους.Ευχαριστω αυτους που βοηθησαν παντως. Ρε φίλε! Έλεος! Αμα δε γνωρίζεις τουλάχιστον μη γράφεις αηδίες!
argi73 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Έλεος!!! Το PSPGR έχει τους καλύτερους και τους πιο απλούς οδηγούς.. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να χαλάσεις το μηχάνημα σου... άμα δεν έχεις ψάξει και διαβάσει κανείς δεν θα σου δώσει μασημένη τροφή...
spown Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Απλα το pspgr ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PSPGR!!!!! Φιλαρακο κανεις δεν μου τα ειπε και εμενα εψαξα και τα εκανα βημα βημα μονος μου....ειδη σε βοηθησαμε αρκετα.....κανε και εσυ τον κοπο και ακολουθα βημα βημα αυτα που σου λενε....και το κυριοτερο ψαξε μονος σου και προσεχτηκα....μονο ετσι θα μαθεις πραγματικα!!!
murcielago580 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παιδια ηρεμια,την γνωμη μου ειπα οπως εχω το δικαιωμα να το κανω.Ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν και εννοειται και αυτους που εγραψαν τους οδηγους.Δεν ηθελα να θιξω κανεναν,απλα για να καταφερω να κανω αυτο που ηθελα εφαγα 8 ωρες......Και παλι ευχαριστω παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.