Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ε δν νομίζω πως η ευτυχία σου εξαρτάται μόνο από τον απέναντι. Συμφωνω, εννοουσα απολυτα ευτυχισμενο με την επιλογη σου, σχετικα με το αλλο ατομο.
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 χαχ προσωπικά δν είμαι ευχαριστημένος ούτε με την επιλογή χαρτιού εκτυπωτή, πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος κάποιος που τα βρίσκει με τον εαυτό του σε αυτό το θέμα. και δν εννοώ το χαρτί.
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Bottom line: οι άνθρωποι όπως και οι τέχνες, έχουν την αξία που τους δίνουμε. Αυτο ειναι ειτε η πιο σκληρη ατακα που εχω ακουσει, ή η πιο σωστη. :-? Κατα τα αλλα, δε ξερω αν συμφωνω με το υπολοιπο ποστ σου, μενει να αποδειχτει. Παντα μου αρεσε να ζω με την ιδεα, οτι θα βρω ενα ατομο με το οποιο θα νιωθω ολοκληρωμενος, ετσι απλα, χωρις να πρεπει να περασω τα σταδια αλλαγης (αν καταλαβα καλα το νοημα του ποστ σου). Εγωιστικο και συγχρονως ρομαντικο, ετσι ειμαι εγω P.s. αγγελιες στο ινσομνια μπορουμε να βαλουμε και για αλλα πραγματα εκτος απο hardware και software ? :oops:
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ναι, από αμάξια μέχρι την ψυχή σας. Κάποτε, κάποιος, είχε βάλει και όπλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παντα μου αρεσε να ζω με την ιδεα, οτι θα βρω ενα ατομο με το οποιο θα νιωθω ολοκληρωμενος, ετσι απλα, χωρις να πρεπει να περασω τα σταδια αλλαγης (αν καταλαβα καλα το νοημα του ποστ σου). Ίσως δε διευκρίνισα το εξής: όταν λέω "βρες έναν άνθρωπο", δεν εννοώ από τους απλούς καθημερινούς που γνωρίζεις. Εννοώ από αυτούς που γνωρίζεις κάθε 5 χρόνια και μένεις άφωνος και ταυτόχρονα νιώθεις ολοκληρωμένος όπως λες. Το ζήτημα είναι ότι όπως και να το πάρεις, σίγουρα δε θα υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος σε ΟΛΟ τον κόσμο. Ίσως είναι ένας στο εκατομμύριο αυτοί που σε κάνουν να νιώθεις έτσι. Πώς απαντάς λοιπόν στο ερώτημα "και αν υπάρχει κάποιος καλύτερος;". Όπως είπα παραπάνω. Αφού βρήκες αυτόν τον άνθρωπο, ζήσε μαζί του και μη το ψάχνεις παραπέρα. Θα αλληλεπιδράσετε και θα χτιστείτε ο ένας για τον άλλο, θα μάθετε τα χούγια σας κτλ κτλ μέχρι που στο τέλος δε θα υπάρχει δεύτερος σαν αυτόν στον κόσμο και έτσι θα γίνει μοναδικός.
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Καταλαβα τι λες και εδω συμφωνω. Το κριμα ειναι οτι βρηκα ενα τετοιο ατομο αλλα δυστυχως τα συναισθηματα μου δεν βρηκαν ανταποκριση (ή μαλλον τα δικα της δε βρηκαν ανταποκριση οταν επρεπε και οταν το καταλαβα εγω, ηταν too late. ) Ελπιζω να ξαναβρω κατι τετοιο (αισθημα ολοκληρωσης κ.τ.λ.) (και συμφωνα με το ποστ σου εχω ελπιδες yay ), καταπληκτικο αισθημα, γινεσαι αλλος ανθρωπος. P.S. Μου εφτιαξες το κεφι και μου αναπτερωσες τις ελπιδες, yay!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω τα πράγματα έτσι θετικά?:-?
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ε ειναι προσφατο το τραυμα... Θα περασει, dont worry.
Rising1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Από τραύματα, άλλο τπτ. Δεν πειράζει, κάποτε τα θυμάσαι και γελάς. Καλά που υπάρχει και ο Jack.
Rising1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 nick[;1537086'']Think Less, Feel More. Σοφότατο. + ό,τι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.