Προς το περιεχόμενο

100% perfect girl

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πόσων ετών είστε ας πούμε και πόσες συναισθηματικές εμπειρίες είχατε για να ανησυχείτε?

/me raises hand

22 και 3. Με αυτη τη σειρα οι απαντησεις ε. :-|

3 αλλα wanabe-σοβαρες και τελικα δεν, ρε γμτ.

Δημοσ.

Ρε παίδες, έννοιες όπως «το άλλο μου μισό» πηγαίνουν παρέα και με «κάρμα», «πεπρωμένο» κλπ. Το πώς και πόσο θα ταιριάξεις με άτομο του άλλου φύλου είναι μία διαδικασία διαρκούς συνδιαλλαγής, τριβής, κοινών εμπειριών, καθημερινότητας κλπ. Το "love at first sight" που βλέπουμε στις ταινίες και διαβάζουμε στα βιβλία, μάλλον «φούσκωμα» στο παντελόνι είναι και τίποτα περισσότερο. Διατηρώ κάποιες μικρές επιφυλάξεις, αλλά αυτό έχω να καταθέσω με τα όσα ως τώρα έχω ζήσει...

Δημοσ.
BTW πολυ ωραια ιστορια, πιστευετε οτι θα βρειτε ποτε το αλλο σας μισο; το εχετε ηδη βρει; εγω εχω αρχισει να απελπιζομαι...

Eχει νοημα η αναζητηση;

Νόμιζα οτι το βρήκα πριν 2 χρόνια.Δεν το έχω βρεί και ούτε πιστεύω οτι θα το βρω ποτέ...:cry:

Δημοσ.
Το "love at first sight" που βλέπουμε στις ταινίες και διαβάζουμε στα βιβλία, μάλλον «φούσκωμα» στο παντελόνι είναι και τίποτα περισσότερο.

To love at first sight, για μενα εχει δυο ερμηνειες που χανονται χαρη στην ελλειπη αγγλικη γλωσσα.. Υπαρχει το "ερωτας-παθος με τη πρωτη ματια" που αντιστοιχει στο "φουσκωμα στο παντελονι" :P

και το αγαπη με τη πρωτη ματια. Ενα ανωτερο αισθημα οτι ταιριαζεις απιστευτα με καποιον, κατι ανωτερο απο σεξουαλικο συναισθημα.. Κι ομως :shock: Και πιστευει οτι υπαρχει, πιστευω πως το εχω νιωσει.

Αλλα τι να κανεις αν το νιωθεις εσυ και οχι η αλλη... Ισως απλα να τα εχω μπερδεψει μεσα μου, ισως και οχι και να ειναι εκει εξω και να με περιμενει.

The truth is out there. :?

Δημοσ.

Προσωπικά μου ακούγεται παρα πολύ χαζό να ψάχνει κανείς το άλλο του μισό.

Τι πάει να πει το άλλο μισό? Εκτός αν όλα αυτά είναι απο την χαζορομαντική και μη ρεαλιστική άποψη τους οπότε έχει καλώς. Διαφορετικά είναι πολύ ανούσιο να πιστεύεις ότι κάποιες δυνάμεις έχουν κάπου το άλλο σου μισό. Δηλαδή εγώ τώρα τι είμαι? Ο μισός? Δέχομαι πως σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες κοπελες (όπως αυτήν που είμαι τώρα μαζί) που ταιριάζουμε πάρα πολύ. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ίτποτα. Μπορεί να υπάρχουν άλλες 20 σε όλο τον κόσμο που να ταιριάζουμε περισσότερο. Και άντε πες ότι βρήκα αυτήν που ταιριάζουμε απόλυτα και με καμία άλλη δεν ταιριάζω περισσότερο. Τότε τι θα γίνει? Θα ενωθούμε σε ένα και η κατάρα θα λυθεί? Μην λέμε βλακείες. Αλλό να λέμε ότι υπάρχουν ανθρώποι που ταιριάζουμε πολύ (όπως είναι και οι φίλοι μας) και άλλο ότι κάπου είναι το άλλο μας μισό.

Δημοσ.

Sellers, συμφωνώ 1000% και μακάρι να είχα κάνει εγώ αυτό το post.

Μπας κι είσαι το άλλο μου μισό; :twisted:

Δημοσ.

Sellers συμφωνω και διαφωνω μαζι σου. Απο τη μια θεωρω πως η ιστορια με το μοναδικο "αλλο μισο" ισως ειναι κατι που ικανοποιει την ρομαντικη διαθεση ορισμενων ανθρωπων, και στην πραγματικοτητα μπορει να μην ισχυει. Απο την αλλη το "αλλο μισο" (κατα τη γνωμη μου) δε ειναι ενα... αλλα πολλα. Ουσιαστικα

αυτο που βρισκουμε γοητευτικο σε αρκετους ανθρωπους εκτος της εμφανισης τους, ειναι οχι σε ποσα πραγματα μοιαζουμε... αλλα σε οσα διαφερουμε. Ειναι αυτη η ταση της αλληλοσυμπληρωσης στην οποια πιστευω.

Για παραδειγμα αν η δικια μου κοπελα εκανε και γνωρισε οσα κανω και γνωριζω... συντομα θα βαριομουν.

Μου αρεσει να ανακαλυπτω την κοπελα, να θαυμαζω τα ταλεντα, τις γνωσεις και τις ικανοτητες της... να μου κεντριζει το ενδιαφερον δλδ για τα οσα εχει και εγω δεν εχω. Εκει λοιπον βρισκεσαι απεναντι απο το "αλλο μισο". (δεν ειναι ενα μπορει να ειναι πολλα).

Τοτε λοιπον, σε μια τετοια σχεση αντρα-γυναικα δημιουργειται αυτη η χημεια... το ενδιαφερον να "ανακαλυψεις" τον αλλο/η γιατι ακριβως διαφερει.

Δημοσ.
Μπας κι είσαι το άλλο μου μισό; :twisted:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΣ!!! Δεν πήγαν τζάμπα τόσα χρόνια...

Sellers συμφωνω και διαφωνω μαζι σου. Απο τη μια θεωρω πως η ιστορια με το μοναδικο "αλλο μισο" ισως ειναι κατι που ικανοποιει την ρομαντικη διαθεση ορισμενων ανθρωπων, και στην πραγματικοτητα μπορει να μην ισχυει. Απο την αλλη το "αλλο μισο" (κατα τη γνωμη μου) δε ειναι ενα... αλλα πολλα. Ουσιαστικα

αυτο που βρισκουμε γοητευτικο σε αρκετους ανθρωπους εκτος της εμφανισης τους, ειναι οχι σε ποσα πραγματα μοιαζουμε... αλλα σε οσα διαφερουμε. Ειναι αυτη η ταση της αλληλοσυμπληρωσης στην οποια πιστευω.

Για παραδειγμα αν η δικια μου κοπελα εκανε και γνωρισε οσα κανω και γνωριζω... συντομα θα βαριομουν.

Μου αρεσει να ανακαλυπτω την κοπελα, να θαυμαζω τα ταλεντα, τις γνωσεις και τις ικανοτητες της... να μου κεντριζει το ενδιαφερον δλδ για τα οσα εχει και εγω δεν εχω. Εκει λοιπον βρισκεσαι απεναντι απο το "αλλο μισο". (δεν ειναι ενα μπορει να ειναι πολλα).

Τοτε λοιπον, σε μια τετοια σχεση αντρα-γυναικα δημιουργειται αυτη η χημεια... το ενδιαφερον να "ανακαλυψεις" τον αλλο/η γιατι ακριβως διαφερει.

Βασικά δεν διαφωνούμε και σε τίποτα. Τα ίδια πράγματα λέμε. Φυσικά και πιστεύω στην χημεία που αναπτύσεται σε ένα ζευγάρι, και στο ενδιαφέρον τους ενός να βρει τις διαφορές του και τις ομοιότητες με τον άλλον. Αυτόν δεν ονομάζεται σχέση? Απλά η θεωρία με τα μισά είναι λίγο τραβηγμένη και πιο ποιητική αν θες...

Δημοσ.

Εγω παντως για να βρω το αλλο μου μισο , εκοψα λιγο απο το δικο μου....Το ιδιο εκανε και αυτη φυσικα....Και ετσι ειμαστε μια χαρα....Μονο ετσι γινεται....

Δημοσ.
Προσωπικά μου ακούγεται παρα πολύ χαζό να ψάχνει κανείς το άλλο του μισό..................................κ.τ.λ.

Ελα τωρα, δε μιλησε κανεις για νεραιδες που κρατουν αιχμαλωτο το αλλο μισο και δυναμεις του σκοτους που σας εμποδιζουν. :razz:

Το θεμα ειναι να υπαρχει αυτη η κοπελα που θα σε κανει απολυτα ευτυχισμενο. Που να σκεφτεσαι μονο αυτη (καλα δεν ειναι το μονο κριτηριο). Και αν τη βρηκες ή αν θα τη βρεις. The pursuit of happiness λεμε :shock:

Στη τελικη πες με χαζο-ρομαντικο, ειλικρινα δε με χαλαει και τοσο. :oops:

• Moderators
Δημοσ.

Οχι μονο απο τον απεναντι. Κατα το ημισι (αμα γραφεται ετσι) απο τον απεναντι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα η άποψη μου για το άλλο μισό είναι η εξής:

ο άνθρωπος είναι εύπλαστο ον και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, το είναι του διαμορφώνονται ανάλογα με τα γεγονότα που του συμβαίνουν. Κατά συνέπεια, από τις πολλές γυναίκες (γενικά έτερα ήμισια :P) που μπορεί να σου ταιριάζουν, αυτή που θα διαλέξεις ή αυτή που θα τύχει να βρεθεί δίπλα σου, θα είναι αυτή που θα σε επηρεάσει και θα σε διαμορφώσει. Μετά από μερικά χρόνια, θα έχει δημιουργηθεί ένας νέος άνθρωπος (που επηρεάστηκε από την ύπαρξη της χ κοπέλας) για τον οποίο υπάρχει πράγματι μόνο ένας άνθρωπος, αυτός/ή που τον διαμόρφωσε.

Και κάπως έτσι, έχουμε πράγματι μια ιστορία με ανθρώπους που μόνο ο άλλος τους ταιριάζει. Άλλωστε δε ζούμε και 500 χρόνια. Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας πολλές φορές.

Για μένα το νόημα είναι ένα: βρες τον άνθρωπο σου, αφοσιώσου σ' αυτόν και ξέχνα αυτήν την αναζήτηση. Έτσι κι αλλιώς ο κάθε άνθρωπος έχει τόσο βάθος που μέχρι να τον εξερευνήσεις ολόκληρο χρειάζεσαι περισσότερο από μια ζωή (έστω κ αν το ξεχνάμε αυτό κάποτε και αρχίζουμε τα "τον/την βαρέθηκα" κτλ).

Εμένα αυτή είναι η λογική μου σε όλα τα θέματα. Δεν ασχολούμαι με όλες τις τέχνες σε βάθος (για παράδειγμα). Ασχολούμαι μόνο με τη μουσική. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι να πεθάνω δε θα σταματάω να ανακαλύπτω απίστευτα πράγματα γι' αυτήν που θα με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (απόδειξη ένας άνθρωπος 85+ χρονών που μας έκανε ένα σεμινάριο πρόσφατα).

Bottom line: οι άνθρωποι όπως και οι τέχνες, έχουν την αξία που τους δίνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...