Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Οικονομικής υδρόψυξης.

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει το εξής: Κολλάς την φτερωτή πάνω στο άξονα, πράγμα το οποίο μικραίνει δραστικά τον θόρυβο της αντλίας. Αν προσπαθήσεις να κουνήσεις τον άξονα θα δεις ότι έχει ένα διάστημα πριν "κλειδώσει" πάνω στην φτερωτή και αρχίζει να κουνιέται και αυτή. Ε με μια σταγόνα κόλλα μπλοκάρουμε φτερωτή και άξονα σε ένα ενιαίο σώμα. Θα προσπαθήσω να βρω κάπου φωτογραφίες απο το σχετικό εγχείρημα...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok man tha to prospathiso...

basika exo mia poli mikri diaroei apo tin antlia...

einai apo ekei pou bidonei to mple plastiko kai krata thn fteroti kai ton aksona.

duo stagona thn hmera einai alla einai malakia...

ksereis kati sxetiko./????

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγώ αρκετό θόρυβο και έχω αρχήσει να τον μειώνω ,πήρα ήδη ένα τροφοδοτικό πιο αθόρυβο (ήθελα και περισσότερη ενέργεια φυσικά) και επειδή βλέπω ότι υπάρχει γνώση θα ήθελα και εγώ την άποψη σας.

Θέλω να αλλάξω την μαμά ψύκτρα της ατι x1650 με την αθόρυβη ζαλμαν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806157 !!

Θέλω να αλλάξω το ανεμιστηράκι της μητρικής μου (μια Albatron KX18DS) αλλά δεν ξέρω ακόμα με τι.

Επεξεργαστή έχω έναν athlon xp 2400+ και έχω μια αρκετά καλή ψύκτρα της Gigabyte,οπότε εκεί δεν έχω πρόβλημα.

Θα πάρω και έναν controller για να χαμηλώσω λίγο την ταχύτητα απο τα 2 ανεμιστήρια που έχω.

Όλα αυτά τα βλέπω κανένα 60-70 ευρω!! Εάν πάω σε κάτι υδρόψυκτο θα ανέβω πολύ έτσι? Βλέπω ότι αυτά που λέγονται στο τοπικ αυτό κυμαίνονται ανάμεσα σε 120-150 αλλά ΧΩΡΙΣ την κάρτα γραφικών σωστα?

Σε 100-120 ευρώ μπορώ να πάρω κάτι έτοιμο?? (ετοιμο εννοώ ψύξη σε μητρική,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών?) Δεν θέλω να δώσω παραπάνω δυστυχώς (έχω πολλά pc και απλά το θέλω για δοκιμή κτλ), δεν με ενδιαφέρει οverclocking κτλ, απλά να είναι ΟΣΟ πιο αθόρυβο γίνεται!!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...