louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια να σας κανω μια ερωτηση.Εχω τον ΙΕ7 και οποτε ανοιγει ανοιγει παραλληλα και το spyware doctor με αποτελεσμα να καθυστερει πολυ.Οτι και να εχω κανει δε γινεται να το απενεργοποιησω.Me to maxthon to firefox κτλ δεν εχω παρομοιο προβλημα. Μπορει να γινει κατι ωστε να μην ανοιγει μαζι με τον ΙΕ? Ευχαριστω.
flik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς το OnGuard? ή αν θες να είναι ανοιχτό απενεργοποίησε το Browser Guard απο τις ρυθμίσεις. Υποθέτω οτι αυτό είναι που κάνει αυτή τη δουλειά
novice21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Για πηγαινε στα εργαλεια/διαχειριση προσθετων/ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Εαν τον βρεις εκει μεσα, απενεργοποιησε τον.Ισως λυθει το προβλημα.
Vagos_46 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 όταν ανοίγεις τον ie πρεπει να βγάζει επιλογή αν θέλεις επιτήρηση απο το spyware doctor ή οχι.αν δε βγάζει κατι τετοιο πηγαινε στο πρόγραμμα στην καρτέλα 'on guard' και απενεργοποιησε το!
louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ΠΑιδια απενεργοπιησα το on guard protection aλλα τιποτα.Και στο browser guard de βρηκα κατι.Το προβλημα παραμενει.Καμια ιδεα?
louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Για πηγαινε στα εργαλεια/διαχειριση προσθετων/ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Εαν τον βρεις εκει μεσα, απενεργοποιησε τον.Ισως λυθει το προβλημα. to dοκιμασα και αυτο αλλα ουτε αυτο επιασε
takis renesis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 πετα τον "γιατρο" στα σκουπιδια και βαλε sunbelt counter spy θα με θυμηθεις φιλε μου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.