Προς το περιεχόμενο

Spyware doctor problems

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Παιδια να σας κανω μια ερωτηση.Εχω τον ΙΕ7 και οποτε ανοιγει ανοιγει παραλληλα και το spyware doctor με αποτελεσμα να καθυστερει πολυ.Οτι και να εχω κανει δε γινεται να το απενεργοποιησω.Me to maxthon to firefox κτλ δεν εχω παρομοιο προβλημα.

Μπορει να γινει κατι ωστε να μην ανοιγει μαζι με τον ΙΕ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς το OnGuard? ή αν θες να είναι ανοιχτό απενεργοποίησε το Browser Guard απο τις ρυθμίσεις. Υποθέτω οτι αυτό είναι που κάνει αυτή τη δουλειά

Δημοσ.

Για πηγαινε στα εργαλεια/διαχειριση προσθετων/ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Εαν τον βρεις εκει μεσα, απενεργοποιησε τον.Ισως λυθει το προβλημα.

Δημοσ.

όταν ανοίγεις τον ie πρεπει να βγάζει επιλογή αν θέλεις επιτήρηση απο το spyware doctor ή οχι.αν δε βγάζει κατι τετοιο πηγαινε στο πρόγραμμα στην καρτέλα 'on guard' και απενεργοποιησε το!

Δημοσ.

ΠΑιδια απενεργοπιησα το on guard protection aλλα τιποτα.Και στο browser guard de βρηκα κατι.Το προβλημα παραμενει.Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Για πηγαινε στα εργαλεια/διαχειριση προσθετων/ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Εαν τον βρεις εκει μεσα, απενεργοποιησε τον.Ισως λυθει το προβλημα.

to dοκιμασα και αυτο αλλα ουτε αυτο επιασε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...