Προς το περιεχόμενο

επειγον προβλημα με τηλεφωνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας εχω adsl τοσο καιρο κανονικα ομως απο χτες το απογευμα το σταθερο μου τηλεφωνο εχει τρελα παρασιτα και τωρα δε μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου, στο internet μπηκα μετα απο 1000 προσπαθειες, το βραδι το τηλεφωνο

εβγαζε στην οθονη του σε ασχετες στιγμες μονο του 846 και -21,

1. σημαινουν κατι αυτα?

2. υπαρχει περιπτωση να εχει δημιουργησει προβλημα το adsl πως εγινε αυτο

οταν παιρνω το σταθερο απο το κινητο μου βγαζει σφαλμα συνδεσης

πηρα στο 134,121 πριν και μου ειπαν θα το κοιταξουν αλλα τιποτα ακομα μετα απο 2-3 ωρες καμμια ιδεα please?

Δημοσ.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά στο 121 θέλουν 24 ώρες για να κοιτάξουν μια γραμμή, τουλάχιστον έτσι μου είπαν την τελευταία φορά που δήλωσα βλάβη! Είναι και Σάββατο αύριο...

Δοκίμασες να αποσυνδέσεις τελείως το router, τα splitter & τα φίλτρα; Τουλάχιστον να έχεις μόνο τηλέφωνο... Αλλά και πάλι, αν είναι θέμα γραμμής, δε νομίζω να δεις διαφορά...

Δημοσ.

ta parasita ginontai apo to adsl.kane oti ipe i asdetoula.xilose ta ola ase mono to tilefono kai meta arxise na ta koumponeis ola ena ena.an exei parasita me sketo to tilefono tote tha pareis til kai tha peis provlima me to tilefono oxi me to adsl giati otan pexei sosta to voice tha pexei kai to adsl.

Δημοσ.

τελικα δεν ειναι μονο προβλημα μου αλλα το εχουν κι αλλοι ειναι του οτε και λενε οτι ειναι αρκετα σοβαρο αλλα μεχρι και την κυριακη θα το εχουν φτιαξει

τουλαχιστον εχω adsl προς το παρον.

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις

Δημοσ.

Το ίδιο και εγώ από προχτές με τηλ απο 21053......

Έχω DSL αλλά όχι τηλέφωνο. Στο 121 μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και θα διορθωθεί την Κυριακή.

Δημοσ.

εν τω μεταξυ μεταξυ 12-2 το πρωι ειδα στο τηλεφωνο απειρες περιεργες κλησεις

πχ 345, 3-13,937,3-935200000011 η τελευταια πολυ περιεργη δεν πιστευω να γινει καμια στραβη και να χρεωνονται αυτες γιατι δεν παιζει να πληρωσω με τιποτα, ειναι πολυ τραγικοι, ξερει κανεις τι κλησεις ειναι αυτες? για να ξερουμε τι να περιμενουμε, αν και δεν ανησυχω ιδιαιτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...