dll.hal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 καλημερα παιδια. στον συγκεκριμενο media player ,πως μπορω να ορισω εγω τις διαστασεις του παραθυρου,οταν ανοιγει? επισης κατα την αναπαραγωγη,πως γινεται να τρεχω μπροστα το αρχειο με το ποντικι,εκει που θελω εγω και οχι εκει που θελει αυτο?:-? :-? :-?
flik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 καλημέρα. λοιπόν, πάνε στα prefences, τσέκαρε την επιλογή advanced options που βρίσκεται κάτω δεξιά και μετά στα αριστερά διάλεξε το video. Πάνε κάτω κάτω με την μπάρα κύλισης και εκεί θα δεις την επιλογή zoom video. Αυτό για τις διαστάσεις (όχι ακριβώς διαστάσεις αλλά νομίζω σε ικανοποιεί). Τώρα για να πηγαίνεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο δεν ξέρω. Θα ήθελα κι εγώ να μάθω γιατί είναι λίγο σπαστικό αυτό που κάνει.
dll.hal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 και για αυτοματο φορτωμα subtitles? ακυρο το βρηκα.. ευχαριστω παντως.αν κανονιζαμε και το search... αλλο κουφο τωρα. αν ανοιξω το avi απο το προγραμμα φαινονται οι υπουιτλοι. αν το ανοιξω απο τον φακελλο που το εχω οχι... τι πρεπει να κανω? (εννοειται οτι στον φακελλο ειναι το srt)
Chrisad Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 και για αυτοματο φορτωμα subtitles?ακυρο το βρηκα.. ευχαριστω παντως.αν κανονιζαμε και το search... basiko einai na exoun to idio title me thn tainia px movie.avi movie.srt kai na einai sto idio folder/dir
dll.hal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 βρε ολα τα περιεργα σε μενα να καθονται... ομως αν ανοιξω το avi απο τον φακελλο δεν φαινονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.